Je kan je nu inschrijven voor deze exclusieve wedstrijd + vermeld ook je 3 volgende reizen die jullie wensen te beleven.

De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd voor 31 december 2022. De winnaars mogen een mail verwachten voor 15 januari 2023 om ons te contacteren voor verdere afspraken.  

Win een reisvakantie, een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen of een scheepsbezoek in Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen of Zeebrugge, geldig voor 2 personen. Een aantal datums worden opgegeven zodat ieder zijn voorkeurdatum kan opgeven. Je wordt ontvangen in de cruiseterminal met koffie/thee. Daarna ga je aan boord en op het einde van de bezichtiging en rondleiding geniet je nog van een korte presentatie met informatie over cruisen, de rederij, het schip en speciale aanbiedingen. Bij sommige cruiseschepen is zelfs een lunch inbegrepen.

Ook te winnen: Reiskoffers, 3 hotelovernachtingen in Rotterdam en alle andere prijzen: LUX & TRAVEL stuurt de winnaars een mail om het juiste leveringsadres te bekomen.

Interesse om te winnen? stuur een mail naar info@luxntravel.be , vermeld 3 volgende reizen die jullie wensen te beleven, en wie weet ben je de gelukkige winnaar!

Win een reis, reiskoffer, hotelovernachtingen of restaurantsdiners.