Je kan je nu inschrijven tot 15 juli 2024 voor deze exclusieve wedstrijd + vermeld ook je droomreis die jullie wensen te beleven.

De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd voor 30 juli 2023. De winnaars mogen een mail verwachten om ons te contacteren voor verdere afspraken.  

Win een reisvakantie, een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen, één van de 6 Sauna-Wellness bezoeken, een luxe badkleding of een scheepsbezoek in Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen of Zeebrugge, geldig voor 2 personen. Een aantal datums worden opgegeven zodat ieder zijn voorkeurdatum kan opgeven. Je wordt ontvangen in de cruiseterminal met koffie/thee. Daarna ga je aan boord en op het einde van de bezichtiging en rondleiding geniet je nog van een korte presentatie met informatie over cruisen, de rederij, het schip en speciale aanbiedingen.  

Ook te winnen: Reiskoffer, Hotelovernachting, sauna-wellness bezoek en alle andere prijzen: LUX & TRAVEL stuurt de winnaars een mail om het juiste leveringsadres te bekomen.

Interesse om te winnen? stuur een mail naar info@luxntravel.be , vermeld ook één droomreis die jullie wensen te beleven, en wie weet ben je de gelukkige winnaar!

Win een reis, reiskoffer, hotelovernachtingen of sauna-wellness bezoek of ...