Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Tips van beautyspecialist Sandra Bruyns te Hoogstraten voor zonbescherming.

Sandra: "Denk op vakantie ook zeker aan je zonbescherming voor de huid. Door een windje en als het niet te warm is heb je geen idee hoelang je eigenlijk al in de zon zit.

Willen we onze huid mooi stralend houden zonder pigmentvlekken maar toch een mooi teint opbouwen dan is smeren de boodschap.

Wist je dat:

  • Als je op vakantie in de zon gaat het beste een goed serum onder je zonbescherming van het gezicht gebruikt om toch anti-aging te blijven werken.
  • Als je gaat zonnen je je het beste insmeert na het douchen zodat je geen enkel plekje vergeet. Hiervoor gebruik je het beste een crème of lotion zodat je overal goedkomt.
  • En smeer je na 2 uur weer helemaal in. Dit is het handigste om hiervoor een spray te gebruiken!! Geeft geen vette handen.
  • Als je gewoon heel even een half uurtje in het zonnetje gaat zitten. Doe dan je complete huidverzorging zoals gewoonlijk en breng daaroverheen je zonbescherming aan. Vergeet je hals, decolleté en de randjes van, je oren niet.
  • Als je lichtjes verbrand bent dan ben je te lang in de zon geweest met te weinig bescherming. Gebruik dan altijd een after sun om je huid te kalmeren en af te koelen. Een gewone bodylotion gaat je huid verwarmen en dat moeten we natuurlijk dan net niet hebben.
  • Gebruik een goede zonnebril anders gaan we te veel met onze knijpen tegen de zon in en krijgen we veel lijntjes rondom de ogen en tussen de wenkbrauwen. Gebruik regelmatig een oogmasker om dit te herstellen.
  • Start ieder voorjaar met nieuwe zonproducten. Maak deze altijd helemaal op. Als je ze te lang open laat staan vermindert de factor!!
  • Smeer je royaal in je huid heeft dit echt nodig!

GENIET MET MATE. Bouw rustig je kleur op dan heb je er veel langer plezier van. En het is beter en gezonder voor je huid.

Voor echt te zonnen hebben we vooral Coola Suncare (Vegan and healthy) en Shiseido Suncare

Schoonheidsspecialist Sandra Bruyns te Hoogstraten, Tel. 03/ 314.87.56.

Laat je eens verwennen in een luxueus, modern beautysalon, volledig afgestemd op uw gezicht- en huidverbetering. Bij Sandra Bruyns te Hoogstraten kan je genieten van een behandeling helemaal op maat. Zij geeft je gegarandeerd een ‘Feel Good’ ervaring en hier kan je ook terecht voor cosmetica en make-up producten op topniveau. Zelfs bijzondere en exclusieve nicheparfums zijn hier verkrijgbaar, een bezoek hiervoor is reeds een aanrader!

Consultens geven advies tijdens exclusieve events, zie:  klik hier, en schrijf je in voor de “Sandra Bruyns exclusieve workshops”. 

Beautyspecialist Sandra Bruyns, Thijsakkerstraat 21, Hoogstraten. Tel. 03/ 314.87.56.

Voor meer info mail naar:  info@sandrabruyns.be

 

Terug naar Luxury