Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Wijnroutes in Nederland en België gebundeld in boek van 200 pagina’s. 

Dat je voor mooie en bijzondere wijngaarden en wijnmakers niet ver hoeft te reizen laat Barbara Haverkamp zien in het nieuwe reis- en inspiratieboek Wijnroutes Nederland en België.

Ze deelt de beste wijnroutes in Nederland en België en neemt je mee langs betoverende plekken in de Lage Landen.

Zo kom je bij een wijngaard waar klassieke muziek wordt afgespeeld tussen de ranken en waan je jezelf even in een droom wanneer je plaatsneemt aan een met linnen gedekte tafel tussen het groen. Ontdek ook de verrassende ‘urban wineries’ midden in diverse steden. Met achtergrondinformatie over Nederlandse en Belgische wijn, prachtige foto’s, tips en interviews met bekende wijnambassadeurs is dit het perfecte (reis)boek voor de wijnliefhebber.

“Als er één ding is dat steevast terugkeert tijdens al mijn vakanties, dan is het wel wijnhuizen en wijngaarden bezoeken. Dezelfde beleving kun je nu ook dicht bij huis krijgen. Eén ding is duidelijk: wijn uit de Lage Landen zit in de lift. Met dit boek hoop ik iedereen te inspireren om wijnhuizen dichtbij of juist iets verder van huis te gaan ontdekken.”, aldus Barbara Haverkamp.

Over de auteur wijnliefhebber Barbara Haverkamp 

De Nederlandse Barbara Haverkamp is een wijnliefhebber pur sang met de nodige wijndiploma’s op zak. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt door haar passie voor wijn te combineren met haar jarenlange marketingervaring. Ze deelt haar tips, hotspots en expertise op DeWijnwijven.nl en Grapefinds.nl. Hier vind je de leukste plekken met goede wijn in de segmenten wijnbars, restaurants, wijnwinkels en nu dus ook wijngaarden.

Web:  http://www.dewijnwijven.nl  

Te koop in de boekhandel. “Kosmosuitgevers.nl ;  9789021583488”

 

Terug naar NIEUWS