Een tijdschrift dat inspiratie biedt en waardevolle tips geeft voor je volgende reizen naar de mooiste en bijzondere bestemmingen wereldwijd, nu verkrijgbaar  

We reizen om te genieten, maar ook om meer te weten over de boeiende wereld om ons heen.

Bij LUX & TRAVEL geloven we dat reizen de deur opent naar de grootste, meest onvergetelijke ervaringen die het leven kan bieden, dit te samen met je partner en/of vrienden.  

Ook lange en korte familievakanties zijn nu aan een opmars bezig. Samen met (groot)ouders een weekend ertussenuit of langer onderweg voor een verre reis betekent samen genieten van natuur en cultuur. Het is een succesrecept voor gezamenlijke herinneringen die je je hele leven bijblijven.

Een droomvakantie voor velen is Noorwegen. Wij zelf bezochten het afgelopen jaar meerdere plaatsen aan de Noorse kust. Zo keken we in Bergen naar ‘Bryggen’ met de vrolijk gekleurde houten ‘Hanza’ huisjes. We waren onder de indruk van de Geirangerfjord, UNESCO werelderfgoed, die wordt omgeven door majestueuze, met sneeuw bedekte bergtoppen en wilde watervallen. Tot slot ontdekten we de Lofoten, een schitterende eilandengroep en eveneens een topbestemming.

Op Aruba, het paradijselijk eiland, zochten we naar de beste en authentiekste culinaire parels onder de Caribische zon.

Een vakantie in Kroatië biedt dan weer andere mogelijkheden zoals iedere dag heerlijk gaan zeilen of met een luxe jacht van eiland naar eiland varen. Hier vind je de ideale mix tussen cultuur en natuur. Kroatië is bovendien ook als culinair land niet meer weg te denken uit de Michelingids. 

Er zijn echter ook ervaringen die zoveel indruk hebben gemaakt dat ze je eigen leven beïnvloeden. 

Eén van die belevenissen is een culinaire cruise naar Zuid-Afrika, de smeltkroes van culturen. Enig mooi om leeuwen, olifanten en zelfs pinguïns in het wild te zien leven. Maar ook tijdens een ontdekkingsreis naar Zuidelijk Afrika, Kaapverdië, de Galápagoseilanden of de Seychellen, zal je versteld staan van de puurheid en de authenticiteit die in deze streken bewaard zijn gebleven.

Weer andere topbestemmingen zijn o.m. Canada met een wandeling in Vieux-Quebec en het schitterende Château Frontenac. Ook een bezoek aan Boston, de hoofdstad van Massachusetts, is bijzonder leerrijk. En wat dacht je van een boottocht op de Chicago River of op Lake Michigan. 

Londen staat bij velen bovenaan het lijstje van interessante citytrips. Een stad die alles te bieden heeft op gebied van kunst en cultuur en waar je bovendien heerlijk kan shoppen en lekker dineren. Zeker het originele English High Tea ritueel met hartige en zoete versnaperingen moet je er beslist eens meemaken. Je kan met ons mee op stap in West-Londen en Chelsea, de buurt waar de welgestelde Londenaars wonen en waar chique winkels  en toprestaurants de aandacht naar zich toe trekken.

Een totaal ander landschap vind je in het Zwitserse Montreux. Deze rivièra is een authentiek stukje paradijs dat inspiratie gaf aan artiesten als Prince, Freddie Mercury, Charlie Chaplin en tal van geleerden en kunstenaars. De ideale plek om ondergedompeld te worden in een sfeer van schoonheid en rust met zicht op de Alpen.

Maar ook het charmante Straatsburg, hoofdstad van de Elzas, krijgt een plek in dit magazine omwille van de schilderachtige geplaveide straatjes en steegjes en uiteraard met de schitterende Notre-Dame.

Wie niet al te ver van huis wenst te reizen, vindt een alternatief in een weekendje Den Haag dat bekoort met boeiende kunstgalerijen en een aantal toprestaurants.

We beschreven in dit magazine ook onze persoonlijke ervaringen bij een aantal 1, 2 en 3-Michelinsterren topchefs. Ook de “Finest Cuisine at Sea” komt aan bod.

Golfliefhebbers gaan tijdens het lezen meer informatie krijgen over een aantal golfbanen en resorts die we bezochten.

Tot slot nog ons belangrijkste advies: Boek tijdig je favoriete reis bij de door ons aanbevolen LUX & TRAVEL reisbureaus. Je krijgt er gegarandeerd waardevolle tips. Maatwerk voor je droomreis, zeg maar. Een zorgeloze reis maakt je immers blijer en gelukkiger. 

Wenst u onze 2 nieuwste reismagazines? Dan mag u dit bedrag €10 overschrijven op 

IBAN:  BE35 0689 0229 5037 en BIC: GKCCBEBB.  T.a.v. BECKX Management, 2340 Beerse, België.  

Referentie vermelden:  2x LUX & TRAVEL 

Mail ons ook uw adres op info@luxntravel.be  

Na ontvangst €10 mag u per post onze 2 nieuwste reismagazines verwachten.  

Mail naar info@luxntravel.be 

Volg ons op facebook en instagram

 

Terug naar NIEUWS