MSC Yacht Club

De MSC Yacht Club is de ultieme ervaring die privacy, keuze en exclusiviteit biedt aan boord van MSC Cruises.Ervaar de exclusiviteit en privacy bij MSC Yacht Club van MSC Cruises: exclusieve butlerservice en privéfaciliteiten. Verwen uzelf en uw familie met deze luxe vakantie.

De MSC Yacht Club is een schip in een schip: een plek vol luxe en gepersonaliseerdeservice.Van exclusieve ruimtes, enkel toegankelijk met een speciale badge en verdeeld over drie dekken vooraan het schip en op de bovenste verdieping,en een 24/7 butlerservicetot anderzijds het entertainment en de vele faciliteiten dat de rest van het schip te bieden heeft.

Luxueuze en privéfaciliteiten 

Dineer in het exclusieve restaurant van De MSC Yacht Club. Kies voor deze zorgeloze ervaring en beleef een cruise om nooit te vergeten! 

MSC cruiseschepen met een Yacht Club

Ontdek deze plek waar u in comfort kunt genieten. Kies voor dit unieke concept aan boord van MSC Grandiosa, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia. Een cruise op een van deze schepen laat u een heerlijk luxe reis ervaren.

Voor meer info lees reportages in tijdschrift  LUX & TRAVEL en CRUISE & STYLE