Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Malta: uw ideale vakantiebestemming !

Gelegen op een strategische locatie in de Middellandse Zee, hebben de eilanden Malta en Gozo een geschiedenis van ruim 7000 jaar. De twee eilanden werden permanent bezet door verschillende machten voor de controle over de maritime passages. Tegenwoordig kunnen we de erfenis van deze volkeren overal bewonderen. We wanen ons dan ook constant in een openluchtmuseum bij elk bezoek. Waar u ook heen gaat, het landschap en de architectuur bieden een indrukwekkende achtergrond met een unieke mix van het azuurblauwe water van de zee en de honingkleuren van historische gebouwen. Bovendien geniet Malta van een uitzonderlijk klimaat. De zon schijnt er vrijwel het hele jaar door en de temperaturen zijn vaak erg aangenaam.

Island Discovery in style

Rony Broun: "Malta maakt zich klaar om weldra opnieuw toeristen te ontvangen. Verschillende arrangementen mogelijk, gaande van 4 tot 7 nachten.

U kan kiezen tussen Malta-only pakketten of de combinatie van 4 nachten Valletta en 3 nachten Gozo-pakketten.

Ze bestaan uit verblijven in deluxe boutique-hotelsprivé-transfers en privé-excursies. U doet al uw uitstappen op individuele basis! De hotels zijn centraal gelegen, vlakbij of midden in het historische centrum van Valletta." 

"Voor meer info mail naar rudy@beckx.beRony Broun, Directeur Boutique Style Travel, MALTA-reisspecialist

Very Valletta & Gozo

Terug naar Nieuws