LIONS CLUB AVD Antwerpen "GOLF TORNOOI  vrijdag 30 augustus 2024"

Laatste vrijdag van augustus organiseert onze Lions Club AVD Antwerpen voor de negende keer een fundraising ten voordele van de vele vrijwilligers die zich dagdagelijks inzetten voor onze medemens en dit opnieuw in de vorm van een uniek Golfevenement.

Plaats van dit evenement:

Royal Antwerp Golfclub te Kapellen
Torenlei 1
2950 Kapellen

Voor meer info Golf Tornooi vrijdag 30 augustus 2024, mail naar:  rudy@beckx.be

Wij hopen U allen die vrijdag van harte te mogen begroeten! Reservatie vooraf is verplicht. Lions Club AVD Antwerpen, Antoon van Dyck.

Lions Club AVD Antwerpen, Antoon Van Dyck,  is een lokale serviceclub, gevestigd in Antwerpen, culturele hoofdstad van Vlaanderen, en maakt deel uit van Lions International. De internationale organisatie van Lions Clubs is de grootste niet-gouvermentele organisatie (NGO) van de wereld en ondertekenaar van het UNO charter.

Graag ontmoeten we u en uw partner op één van onze events. Daarvoor kan u contact met ons nemen mits te mailen naarrudy@beckx.be

DINNER MEETINGS LIONS CLUB AVD Antwerpen

Steeds de laatste woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus. Plaats van de Dinner: Restaurant Sir Anthony Van Dijck vanaf 20u, Vlaeykensgang, Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen.

WERKVERGADERINGEN  LIONS CLUB AVD Antwerpen

Steeds de 2de woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus.  

Indien meer info gewenst, conctacteer Lions lid Rudy Beckx: rudy@beckx.be

Lions Club AVD, Antoon van Dyck Antwerpen

Actief bijdragen tot de vooruitgang van de maatschappij.

Onder dit motto proberen Lions o.a. wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevorderen en het algemeen welzijn te dienen. Lions International is vooral actief op het vlak van de jeugdproblematiek, de strijd tegen blindheid, de steun aan humanitaire projecten en de hulp aan slachtoffers van natuurrampen. Lions Club Antoon van Dyck zet zich in ter ondersteuning van meerdere, goede doelen in regio Antwerpen.

LIONS, Vriendschap...

Samen het verschil maken, schept een band

We kennen elkaar allemaal persoonlijk en staan niet alleen klaar voor anderen maar ook voor elkaar. Er wordt heel wat afgelachen op onze vergaderingen. Op onze dinner meetings bespreken we maatschappelijke problemen, vaak ingeleid door een gerenomeerd spreker. Niets is leuker dan kennis delen onder vrienden met een hapje en een drankje bij de hand.

LIONS, Evenementen...

Het organiseren van prachtige evenementen.

Een heel jaar werken we aan de organisatie van enkele speterende activiteiten. Hiermee ondersteunen we financieel en materieel onze sociale doelen. Ieder jaar zoeken we naar nieuwe uitdagingen. Dit is niet zelden een enorme leerschool en tevens een manier om uw netwerk in te zetten of uit te breiden ten voordelen van de minder fortuinlijke mensen in onze maatschappij.

LIONS, sociale doelen

Gedurende heel het jaar organiseert Loins CLub Antoon Van Dyck heel wat prachtige evenementen. Met de opbrengsten kunnen we heel wat goede doelen helpen hun droom waar te maken. Hopelijk zien we jullie daar! Naast de evenementen hebben we maandelijks één werk- en één dinnervergadering voor de leden.

 

 

Terug naar Nieuws