Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Het juiste geurtoestel verspreidt de 100% natuurlijke aroma’s subtiel en optimaal! 

Geur is emotie

Door de sterke connectie van geur met hersendelen die verantwoordelijk zijn voor emotie en motivatie, kan een geurwaarneming direct worden omgezet in een actie, waarbij een verstandelijk oordeel wordt omzeild. En dit is nu net de wetenschappelijke verklaring voor het feit dat klanten meer over gaan tot de aankoop bij een aangename geurwaarneming, met een omzetverhoging van wel 7% tot gevolg. En omdat geur net wordt waargenomen in ons onderbewustzijn, is dit de ideale prikkel om de aandacht te verscherpen bij medewerkers.

Geur bepaalt je identiteit

Je runt je zaak met hart en ziel. Je winkel weerspiegelt je eigen waarden en karakter. De stijl van de producten en het interieur, de service, de publiciteit,… Alles weerspiegelt jouw identiteit. Maar heb je al eens stilgestaan bij geur als onderdeel van je merkidentiteit? Met een aangename geur die aansluit bij jouw zaak zet je de puntjes op de i voor de klantenbeleving. Klanten blijven langer binnen, gaan sneller over tot een aankoop én keren terug.

Geur brengt kantoorgeluk. 

De juiste geuren brengen tot wel 17% meer focus op kantoor. Het gaat hier niet over alles overheersende geuren. Subtiele, natuurlijke aroma’s en parfums prikkelen de inspiratie en focus.
Geuren beïnvloeden de emoties op een onbewuste manier. Zo verhoogt de geur van citrus de concentratie en doet ze stress afnemen. Lavendel is dan weer rustgevend en verhoogt het vertrouwen in mensen. En zo bestaan er nog heel wat mogelijkheden. Ze veranderen de mindset en werksfeer op kantoor.

Meer welbevinden met de juiste geur

Welbevinden staat voor de mate waarin iemand zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed voelt. Geuren zijn de ideale manier om het geestelijke en sociale deel van het welbevinden te stimuleren. Zo ondersteunen de geuren van Begeuren® het proces van lichamelijk herstel in ziekenhuizen, zorgcentra en zorgpraktijken. Geuren geven een veilig en warm gevoel met tot 27% meer welbevinden voor de zorgvrager. 

Aromatherapie zuivert de lucht 

De aromatherapie geuren van Begeuren® hebben daarenboven ook nog een zuiverende functie. De verdamping van pure etherische oliën doet het aantal ziektekiemen in de lucht merkbaar verminderen. Waar je ook werkt of leeft, gezonde en gezuiverde lucht heeft alleen maar positieve effecten. Aromatherapie verbetert je focus, productiviteit en je welbevinden. De kans op virale of bacteriële luchtweginfecties neemt af. Je krijgt een gezonde geest in een gezond lichaam.

Jouw zaak natuurlijk en voordelig Begeuren®. 

Begeuren® biedt oplossingen en geuren op maat. Grote, kleinere oppervlaktes, meerdere ruimtes,… Het juiste geurtoestel of de juiste geurmachine verspreidt de 100% natuurlijke aroma’s subtiel en optimaal. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan €1 per dag.

Versterk je geurmarketing met de geur- en ontgeursprays van Begeuren®. Deze geursprays verspreiden niet alleen een aangename geur. Ze nemen ook vieze geurtjes weg. 

Het zou toch ideaal zijn om het ontgeuren te combineren met het verspreiden van een aangename geur? Dat doen de exclusieve geurkaarsen van Begeuren® voor jou. De geurkaarsen zijn op basis van soja wax en zuivere etherische oliën. Helemaal veilig en natuurlijk product. 90 uur geurplezier. Ambachtelijk vervaardigd met vakkennis en passie.

Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw winkel, kantoor, showroom of zorgpraktijk.

Interesse? Check websitewww.begeuren.be

 

Terug naar NIEUWS