Single groepsreizen: 'Alleenreizenden samen op stap met JEMPI REIZEN'

Single groepsreizen omvatten een breed scala aan mogelijkheden voor alleenstaande reizigers die de vrijheid en het avontuur van het alleen reizen willen ervaren. Deze reizen bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, onvergetelijke ervaringen te delen, en samen de rijkdom van diverse culturen en landschappen te ontdekken. Ze kunnen variëren van georganiseerde rondreizen tot avontuurlijke trektochten, van culturele ontdekkingstochten tot ontspannende strandvakanties.

Deelnemers kunnen genieten van de balans tussen persoonlijke vrijheid en het gezelschap van gelijkgestemden. Veel reisorganisaties bieden specifieke programma's aan die zijn afgestemd op de interesses en behoeften van alleenstaande reizigers, waardoor zij de kans krijgen om in hun eigen tempo de wereld te verkennen, terwijl ze ook deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap.

Alleenreizenden 50 Plus

Voor de actieve en levenslustige alleenreizenden van 50 jaar en ouder, biedt reisbureau Jempi Reizen met "Alleenreizenden 50 Plus" twee bijzondere begeleide rondreizen aan: een ontdekkingsreis door Schotland en een avontuurlijke tocht door IJsland.

Nederlandstalig, begeleide rondreis Schotland, Vertrek op 2 juni 2024

Op deze reis verkennen we het prachtige  Schotland, een land rijk aan legendes, natuurlijke schoonheid en culturele schatten. Van de historische straten van Edinburgh tot de mysterieuze wateren van Loch Ness, dat we met een boottocht verkennen en hopen dat het geluk aan onze zijde staat wanneer het monster zich vertoont. Na het rustige dobberen en vrije tijd in Inverness zetten we koers richting Isle of Skye. Verwacht kilts, clans, en de melancholische klanken van doedelzakken terwijl je samen met andere gelijkgestemden geniet van de schilderachtige landschappen en lokale whisky. Het avontuur eindigt in het bruisende Glasgow.

Rondreis IJsland: Het land van ijs en vuur, Vertrek op 25 september 2024

IJsland, een eiland van extreme natuurlijke contrasten, biedt een onvergetelijke ervaring voor de avontuurlijke alleenreizende. Van de bruisende hoofdstad Reykjavik tot de afgelegen schoonheid van Hnappavellir, deze reis is een aaneenschakeling van natuurwonderen. Verwonder je over geisers, gletsjers, watervallen, en vulkanische landschappen die getuigen van de ontembare kracht van de natuur. In de gezelschap van medereizigers deel je verhalen en bewondering, terwijl de IJslandse wildernis je hart verovert. 

Route: Reykjavik, Akureyri, Mývatn, Egilsstadir, Hnappavellir, Hella, Reykjavik

Deze reizen zijn speciaal ontworpen voor alleenreizenden boven de 50, die het comfort van een groep waarderen maar ook de vrijheid van het individuele avontuur zoeken. Met "Alleenreizenden 50 Plus" vind je niet alleen een reisroute, maar ook een gemeenschap van medereizigers die net als jij de wereld willen ervaren op hun eigen unieke wijze.

Praktische Informatie

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Jempi Reizen Lochristi via telefoon op 09 / 395 90 70. Ontdek meer over deze en andere reizen op de website van Alleenreizenden en Jempi Reizen . Tel. 09 / 355 72 45

Verzeker je plek en word deel van een onvergetelijk avontuur, waar vriendschappen worden gesmeed en de wereld op een nieuwe manier wordt ontdekt.

Deze reizen zijn in samenwerking met Alleenreizenden 50 Plus waardoor er enkele Alleenreizenden op deze reis ingeschreven (kunnen) zijn.

 

Terug naar Luxury Reizen