Volg onze reis reportages op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’ één van de meest luxueuze treinen ter wereld 

Op 15 april 2024 vertrekt de Oriënt-Express vanuit het prachtige Venetië naarAmsterdam voor een exclusief arrangement aan boord van de meest bijzondere trein ter wereld. Een treinreis zonder gelijke, die u zelf moet ervaren. Binnen dit arrangement vliegt u met KLM vanaf Schiphol direct naar Aeroporto di Venezia Marco Polo. Hier ligt een boot te wachten om u over de kanalen van Venetië naar het historische Londra Palace te brengen. Dit vijfsterrenhotel ontvangt al gasten sinds 1853 en Tsjaikovski heeft hier nog gewerkt aan zijn Symphony No. 4. Dit is de perfect opmaat voor de terugreis waar het allemaal om draait. Vanaf het hotel wordt u per boot opgehaald en naar het perron gebracht, waar u aan boord stapt van de bekendste trein ter wereld voor een tijdloze reis door de alpen. Interesse? Mail naar info@luxntravel.be , 

Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’, ook bekend van Agatha Christie's ‘Murder on the Orient Express’ en de succesvolle verfilmingen, kan op enorm veel belangstelling rekenen in alle treinstation in Nederland en België.

Ook voor ons, als uitgever van LUX & TRAVEL®, een eer om deze reportage te mogen maken. Werkelijk een bijzondere, onvergetelijke ervaring om in zo’n stijlvolle trein, nog steeds met zijn Art-Deco stijl en zijn blauwe wagons, te mogen meerijden.

Je kan nu reeds boeken voor vertrekdatums in 2024-2025 

Een steward in livrei verwelkomt u in uw met kersenhout en art-deco details afgewerkte coupé, om u vervolgens voor te gaan naar een elegante restauratiewagon. Installeer je op de originele zitbank en laat je de volgende ca. 18u verwennen met gastronomische lekkernijen terwijl mooie landschappen, vooral in Zwiterland, de revue passeren.

De mooie houtpanelen en de schitterende interieurs zijn creaties van beroemde Jugendstilkunstenaars onder wie René Lalique. 

Kostbaar linnen, tafelzilver en kristal verhogen de toch al voorname sfeer. U weet zich omringd met klassieke schoonheid en u reist in een monument op rails. 

Luxueuze suites: Kiest u voor topluxe in de trein met een verblijf in één van de Grand Suites. Deze heeft een tweepersoonsbed, aparte zitkamer, eigen badkamer met zelfs een douche, butlerservice, kaviaar bij aankomst, onbeperkt champagne en desgewenst wordt uw diner geserveerd in uw suite.

Lees volledige reportage en allerlei tips in ons tijdschrift LUX & TRAVEL®. Interesse? Mail naar info@luxntravel.be , 

Voor vertrekdatums 2024-2025  Interesse? Mail naar info@luxntravel.be