Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’ één van de meest luxueuze treinen ter wereld 

Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’, ook bekend van Agatha Christie's ‘Murder on the Orient Express’ en de succesvolle verfilmingen, kan op enorm veel belangstelling rekenen in alle treinstation in Nederland en België waar hij passeerde in juni 2021. 

Ook voor ons, als uitgever van LUX & TRAVEL®, een eer om deze reportage te mogen maken. Werkelijk een bijzondere, onvergetelijke ervaring om in zo’n stijlvolle trein, nog steeds met zijn Art-Deco stijl en zijn blauwe wagons, te mogen meerijden.

Je kan nu reeds boeken voor vertrekdatums in lente 2022 bij IMAGINE TRAVEL : Klik hier

Een steward in livrei verwelkomt u in uw met kersenhout en art-deco details afgewerkte coupé, om u vervolgens voor te gaan naar een elegante restauratiewagon. Installeer je op de originele zitbank en laat je de volgende ca. 18u verwennen met gastronomische lekkernijen terwijl mooie landschappen, vooral in Zwiterland, de revue passeren.

De mooie houtpanelen en de schitterende interieurs zijn creaties van beroemde Jugendstilkunstenaars onder wie René Lalique. 

Kostbaar linnen, tafelzilver en kristal verhogen de toch al voorname sfeer. U weet zich omringd met klassieke schoonheid en u reist in een monument op rails. 

Luxueuze suites: Kiest u voor topluxe in de trein met een verblijf in één van de Grand Suites. Deze heeft een tweepersoonsbed, aparte zitkamer, eigen badkamer met zelfs een douche, butlerservice, kaviaar bij aankomst, onbeperkt champagne en desgewenst wordt uw diner geserveerd in uw suite.

Lees volledige reportage en allerlei tips in ons tijdschrift LUX & TRAVEL®. Interesse? Mail naar info@luxntravel.be , 

Voor vertrekdatums 2022, stuur een mail naar info@imaginetravel.be

Web: Imagine Travel   

Sfeerfoto’s Venice Simplon-Orient-Express,  klik hier