Een mooie groepsfoto is steeds een uitdaging. Want hoe maak je professionele en leuke foto’s? Vakfotograaf Vergauwe te Eeklo weet als geen ander hoe een familiefoto’s op een bijzondere en frisse manier in beeld te brengen. De fotograaf creëert unieke, onvergetelijke hoogstaande beelden dat uitsluitend door een ervaren fotograaf kan gerealiseerd worden. Eigenaar Gino Vergauwe heeft jarenlang ervaring met het professional fotograferen van gezinnen, families, zwangere en jonge moeders met hun baby of kind(-eren), feesten & huwelijksfotografie waarbij hij voluit gaat voor spontane en niet te klassieke foto’s. 

VRAAG NAAR DE REPORTAGES AAN DE KUST IN KNOKKE : Unieke reportages aan de kust. Geniet een dagje met familie en vrienden in Knokke. Deze reportages combineren intieme momenten en kleurrijke panoramische foto’s van onvergetelijke momenten. Maak een afspraak en blader gerust eens mee in een aantal fotoalbums te Eeklo. De zaak werd vorig jaar nog volledig gerestyled.

Foto Vergauwe Eeklo, Photoshoots, studiofotografie & printlabo
Molenstraat 23, EEKLO (nabij de kust in Knokke)

Tel. 09 377 60 74.  Vanuit Nederland 0032 9 377 60 74

De veertigste verjaardag in 2016 van Fotografie Vergauwe voig jaar ging niet onopgemerkt voorbij. De zaak werd volledig gerestyled en tijdens het officiële openingsweekend pakte de bekende fotograaf Gino Vergauwe uit met een ongeziene stunt: Maar liefst 118 koppels trokken hun trouwkleding weer aan en zakten op een zondagnamiddag vorig jaar af naar Fotografie Vergauwe te Eeklo voor een unieke groepsfoto.