Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Trofana Royal 

Het Fijnproevers- & Relax Resort maakt indruk met tijdloze elegantie, mondaine flair en uiterst modern comfort op alle niveaus. 

Kamers en suites met buitengewone afmetingen ontvangen de gasten met een interieur op maat, sierlijke natuurlijke materialen en royale accenten. 

Topchef Martin Sieberer maakt dit bijzondere hotel tot een van de meest uitstekende fijnproeversadressen van het land. De "Paznauner Stube" is met 4 Gault Millau koksmutsen bekroond, de "Heimatbühne" met 3 koksmutsen. Zelfs fijnproevers die van ver zijn gereisd, blazen de loftrompet over het culinaire aanbod van het Trofana Royal. Uitstekende service en een wijnselectie van buitengewone omvang bieden fijnproevers een volmaakte belevenis.

Het "Royal Spa" bekroont dit bijzondere hotel met bevrijdende grootte en private hideaways op 2.500 m² zuivere feel goodoppervlakte. In de "Royal Pools" zwemmen wellnessgasten in een ruim indoor-belevenisbad (28 °C), in een Outdoor Sole-whirlpool (36 °C) of een 20 meter lang buitenbad (32 °C) met zicht op de omliggende toppen van 3000 m. In verwarmende sauna's en bij exclusieve schoonheidsbehandelingen van Sisley Paris draait alles om welzijn van het hoogste niveau. 

Het exquise resort bevindt zich in een onnavolgbare berg- en natuurbeleving. 

Op 239 kilometer piste tussen bergtoppen en panoramische uitzichten gaan de skiërs op weg. De top ligging van het hotel maakt eenvoudig skipret binnen enkele minuten mogelijk voor de gasten.

Dankzij moderne liftinstallaties overal in de skiregio zijn de wachttijden minimaal en beleeft u eenvoudigweg skipret van het eerste tot het laatste ogenblik. Plaats is er meer dan voldoende – in het Trofana Royal als ook op de pistes - om te skiën in de diepe sneeuw of te jumpen in het snowpark.

De Silvrettalift is maar enkele stappen verwijderd van het luxueuze verblijf, de dalafdaling eindigt ook direct voor de hoteldeur van het Trofana Royal. Naast de pistes trekken skitochtenmakers hun sporen in het onaangetaste winterlandschap.

Langlaufers kunnen hun geluk niet op op het 70 km lange loipennetwerk – zowel klassiek op als voorbereide skatingloipen die tussen Ischgl en Galtür tot de Silvretta op meer dan 2.000 meter boven de zeespiegel reiken. 

Sneeuwschoen- en winterwandelingen op wandelpaden of rodelen onder de maneschijn op de zeven kilometer lange piste die vanaf de Idalp op iets meer dan 1.000 meter boven de zeespiegel naar het dal kronkelt – Wow-momenten vind je al snel.

Voor meer info: contacteer onze reisspecialisten, klik hier.