FACEBOOK:  https://www.facebook.com/CruiseStyleMagazine  en  https://www.facebook.com/LuxnTravelMagazine

INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/cruise_style_magazine/. en  https://www.instagram.com/luxntravel_magazine/

Club Med brengt nieuwe vakantie-ervaringen 

Club Med, bekend voor zijn all-inclusive luxevakanties, blijft continu innoveren om zo goed mogelijk in te spelen op de verwachtingen van de vakantieganger van vandaag én morgen. De laatste tijd zien we een sterke evolutie in de motivaties en wensen van reizigers. Daarom verbreedt Club Med haar aanbod en stelt onvergetelijke nieuwe ervaringen en unieke momenten voor.

Uit recent onderzoek van Club Med en Skift blijkt dat reizigers tegenwoordig nieuwe verwachtingen hebben. Deze bevindingen worden bevestigd door andere grote spelers uit de reis- en toerismesector.

Authentieke ervaringen, locale cultuur

Totaalervaring met afwisseling: Vakantiegangers willen een unieke totaalervaring met veel variatie. 62% kiest bij voorkeur één enkele bestemming waar ze veel verschillende ervaringen kunnen opdoen. 

Deconnecteren: Vakantiegangers willen bewust afstand nemen van hun dagelijkse routine en een digitale detox inlassen. Tijdens hun vakantie zoeken ze actief een ander ritme om meer tijd te maken voor zichzelf, voor hun partner, hun kinderen of vrienden. 

Duurzaam reizen: 52% van de Belgische vakantiegangers is bereid om hun reisgedrag te wijzigen als dat betekent dat ze duurzamer op vakantie gaan. 72% zoekt zelfs naar authentieke ervaringen waarmee ze in aanraking komen met de oorspronkelijke, lokale cultuur. 

Club Med: in ieder Resort een waaier aan originele activiteiten  

Voor meer info & reserveringen contacteer de betere reisbureaus, klik hier

UNIEKE ERVARINGEN
Het "Must-Try Experiences" label staat voor alle niet te missen ervaringen in een Resort of op de bestemming.
Amazing Weeks zijn themaweken om verborgen talenten te ontdekken, een nieuwe activiteit uit te proberen of om zichzelf te perfectioneren in een bepaalde discipline. 
Snow Motion is een nieuwe formule waarbij klanten een halve dag wintersport combineren met een halve dag wellness. 

TIJD VOOR ZICHZEL EN ELKAAR

Yoga School by Heberson: inbegrepen in het reisarrangement en toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. 

Zen Zones: ieder resort heeft een volledige aparte zone waar rust, ontspanning en stilte heerst. Deze zones zijn enkel toegankelijk voor volwassenen. 
Amazing Family: activiteiten speciaal voor gezinnen om samen nieuwe herinneringen te creëren en dichter bij elkaar te komen.

Voor meer info & reserveringen contacteer de betere reisbureaus, klik hier. 

Club Med & verantwoord reizen

Club Med ontstond in 1950 uit een idealistische opvatting: samenleven in harmonie en herbronnen in de ongerepte natuur. Daarom stelt Club Med vakanties voor die duurzaam zijn in alle opzichten. Zo ondersteunt Club Med de lokale economie in het gastland en dragen alle nieuwe resort het BREEAM-label (een onafhankelijk en internationaal erkend keurmerk voor de constructie van duurzame gebouwen met respect voor de natuur). 
Club Med streeft voortdurend naar een minimale impact op het milieu en een maximale impact op het welzijn van de plaatselijke bevolking. In samenwerking met AGRISUD heeft Club Med het "Green Farmers" programma ontwikkeld waarbij plaatselijke boeren milieuvriendelijke landbouwtechnieken leren en ondersteuning krijgen bij het economische beheer van hun oogst. 

Voor meer info & reserveringen contacteer de betere reisbureaus, klik hier