CIPRIANI BELMOND HOTEL VENICE, schitterend hotel met uitzicht op Venetië en San Marcoplein.

Beleef de meest ultieme, Italiaanse fantasie bij Belmond Hotel Cipriani. Met een luxueuze RIVA watertaxi maak je een korte oversteek, vanaf het San Marcoplein, naar het schilderachtige Giudecca eiland waar het stijlvolle Belmond Cipriani op het allerbeste plekje gelegen is. 

Een tijdloze plek, waar elegantie en charme in elk detail terug te vinden zijn. De ruime keuze in stijlvolle suites met marmeren badkamers en adembenemende vergezichten combineren Venetiaanse verfijning met moderne glamour. Sierlijk antiek en lokale artefacten brengen u terug in de tijd. Het spectaculaire zwembad is omringd met elegante ligstoelen.

Geniet van een originele Bellini en lunch of diner in hun legendarische Cip’s Club, waar je tevens een prachtig uitzicht hebt over Venetië, een echte aanrader bij zonsondergang!

Chef-kok Davide Bisetto, Michelinster restaurant ORO

Michelinster liefhebber? Stel dan uw smaakpapillen op de proef in het Michelinster bekroonde ORO Restaurant gelegen in het hotel BELMOND CIPRIANI.

Hotel BELMOND CIPRIANI: “Ervaar zelf de meest glamoureuze plek van Venetië en geniet hier in alle discretie: Where the world can’t find you…”

Sfeerfoto’s BELMOND CIPRIANI VENETIË, klik hier

 Lees volledige reportage en allerlei tips in ons tijdschrift LUX & TRAVEL® Belgium & The Netherlands. Interesse?  Klik hier

Mail naar info@luxntravel.be  

Web: https://www.belmond.com/hotels/europe/italy/venice/belmond-hotel-cipriani/