Vlieg vanaf Brussels Airport naar Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Turkije...

Geniet van je zalige zomer via Spanje

3.000 uur zon per jaar, zuiders erfgoed, smakelijke tapas proeven, je mengen in la vida local … en stiekem eens loco gaan. Vlieg rechtstreeks vanaf Brussels Airport.

Begin je vakantie in Spanje

Of waarom niet Italië?

Nergens zo ideaal om op vakantie te gaan dan in het land van Il dolce far niente. Vlieg rechtstreeks vanaf Brussels Airport naar Italiaanse bestemmingen en geniet van authentieke gelato, de deugddoende rust en de zomerse zon.

Volg je hart naar Italië 

Portugal

Met de kids op pad … zonder de vraag of het nog ver is. In het prachtige Portugal is het geen probleem, want zelfs je kroost komt er ogen tekort. Verdwaal in de gezellige steegjes van pittoreske kuststeden. Een perfecte mix tussen traditioneel en modern. En vergeet niet een heerlijke Pastel de Nata te bestellen!

Start je zalige zomer in Portugal 

Geniet op z'n Grieks

Kan moeilijk anders, met witte stranden, azuurblauwe wateren en het zonnetje op je snoet… Dat doet ons toch allemaal stralen. Verken indrukwekkende berglandschappen en de eeuwenoude Griekse geschiedenis. De ruïnes, maar ook de lokale specialiteiten wachten op je. Vlieg er rechtstreeks heen vanaf Brussels Airport.

Ontdek je mogelijkheden 

Turkse lekkernijen

Een snuifje lokale cultuur…en wat extra voor het thuisfront. Iédereen geniet van Turkije. Zowel aan land, als op zee. Zowel van de smaken, als van de prachtige baaien langs de parelwitte stranden die je een adembenemend uitzicht bieden. Vlieg rechtstreeks vanaf Brussels Airport.

Ontdek Turkije 

 

Terug naar NIEUWS