LUX & TRAVEL magazine tipt hieronder niet te missen chefs voor een exclusieve gastronomische ontdekkingsreis in paradijselijke, Caraïbische sferen!

Aruba, een klein eiland met de meeste zonuren in het Caribisch gebied, staat bekend om zijn prachtige stranden en een ongeëvenaard culinair landschap. Het eiland ontwikkelt zijn eigen foodtrends dankzij het groeiend aantal jonge, lokale chefs met internationale ervaring.Pionier in Fine Dining: Matt Boland Chef-kok Matt Boland, opgeleid in Frankrijk, introduceerde verschillende culinaire concepten op Aruba. Zijn meesterwerken prijkten tot voor kort nog op het menu van Sunset Grill bij het Hilton-hotel.

  • Restaurant INFINI: Urvin Croes & Mary-Anne: Urvin Croes van White Modern Cuisine heeft de fine dining scene op Aruba vernieuwd met moderne interpretaties van traditionele gerechten. Zijn restaurant Infini biedt een exclusieve 12-gangenervaring met een mix van Arubaans en Aziatisch. Urvin's innovatieve aanpak, zoals zijn signature salade met 30 lokaal geproduceerde ingrediënten, is een hit.
  • Vrouwelijk toptalent: Roosje Loopstok en Jacky Lopez Roosje Loopstok en Jacky Lopez begonnen hun carrière bij White Modern Cuisine. Roosje is nu chef bij The Coco Café, waar een uitgebreid vegetarisch en plantaardig menu wordt geserveerd. Jacky runt The Little One en Picnic Aruba, bedrijven die culinaire belevenissen en evenementen organiseren op unieke locaties.
  • Fusionkeuken: Ever de Peña Ever de Peña combineert avant-garde en fusion in zijn restaurant Ever. Hier biedt hij een freestyle dineerervaring aan maximaal 14 gasten per avond. Zijn creatieve vier- tot zevengangenmenu’s laten zijn voortreffelijke kookkunsten zien.
  • Pionier van het Chefs Table Concept: Dennis van Daatselaar Dennis van Daatselaar introduceerde het chefs table concept op Aruba met Carte Blanche. Dit restaurant brengt gasten samen om in een intieme setting van een meergangenmenu te genieten, bereid door getalenteerde chefs. Dennis heeft zijn droom verder verwezenlijkt met de opening van de restaurants Wilhelmina en Olivia in hartje Oranjestad.
  • Geniet van Exclusieve Chefs Table Dineerervaringen op Aruba Loopt het water je inmiddels al in de mond en wil jij zon, zee, strand en dineren op het hoogste niveau combineren? Bezoek Aruba en geniet van exclusieve chefs table dineerervaringen. Boek nu de gloednieuwe en exclusieve chefs table pakketreis naar het One Happy Island, aangeboden door Avila Reizen. 

Exclusieve culinaire reis: geniet weldra in paradijselijke sferen:

• Vluchten met KLM
• Een 9-daags verblijf op basis van logies bij het Renaissance Wind Creek Aruba Resort
• 3 chefs table diners!
• 2 culinaire excursies/proeverijen

Kijk voor meer inspiratie en informatie over Aruba op www.aruba.com/nl/chefs-table

Voor meer informatie en inspiratie, kijk op Aruba's Chef's Table.