Air Cruise "Around the World", vertrek op 20 oktober 2024. 

Piet Visser, reisarchitect: "Na jaren van voorbereiding zijn we erin geslaagd een zeer exclusieve droomreis voor u te ontwerpen. Een reis die niet eerder in de Benelux is uitgevoerd en waarmee u en wij reisgeschiedenis gaan schrijven: de 24-daagse Air Cruise 'Around the World'. De wereldreis laat u kennismaken met diverse culturen, exotische eilanden, wereldnatuurwonderen, architectonische kunstwerken en fascinerende steden. U bezoekt historische steden zoals Cartagena in Colombia, Santiago in Chili, Yogyakarta in Indonesië en Udaipur in India. De weergaloze natuur van de Amazone in Peru, de nationale parken van Noord-Australië en de imposante rijstterrassen en oeroude bossen op Java zullen een onuitwisbare indruk op u maken. U gaat heerlijk ontspannen op Bora Bora, één van de mooiste eilanden van de Polynesische Archipel. Op Paaseiland wordt u meegezogen in het mysterie van de talrijke torenhoge stenen beelden die al eeuwenlang over het eiland waken en op Java zult u versteld staan van het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld, de Borobudur."

Journey beyond Expectations  

Harold van Pelt, teamleader: "Gedurende de gehele reis staat het privévliegtuig ter beschikking van het Nederlandstalige gezelschap. Het toestel staat garant voor veel comfort: comfortabele stoelen, perfecte service en goede maaltijden die bereid worden door de chef aan boord van het vliegtuig. Wij vliegen hoofdzakelijk  richting het westen waardoor u door het tijdverschil bij aankomst steeds een paar uur daglicht wint. Waar mogelijk hebben wij de mooiste accommodaties ter wereld voor u uitgekozen, vaak op spectaculaire locaties met schitterende uitzichten. Uiteraard gaat u genieten van alles wat de wereld u ook culinair te bieden heeft, gerechten bereid door de beste lokale chefs. Laat u zich gedurende deze air cruise betoveren door onze spectaculaire verrassingen die van deze wereldreis een werkelijk onvergetelijke Journey beyond Expectations maken. "

Luxe hotels

Piet Visser, reisarchitect: "U verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Op basis van een strenge selectieprocedure selecteren wij eersteklas hotels voor u. Van elegante tot bijzondere hotels, u zult genieten van maximaal comfort, service en gastvrijheid. Soms bezoekt u een bepaalde bestemming die, vanwege het unieke karakter, onderdeel moet zijn van de reis. Dat kan bijvoorbeeld een afgelegen locatie betreffen waar niet veel hotels aanwezig zijn, dan kiezen wij het best beschikbare hotel. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een kamer of suite in een nog hogere categorie te reserveren middels het reserveringsformulier, uiteraard op basis van beschikbaarheid."

Uw privévliegtuig vanuit/terug Amsterdam 

Max. 58 personen op deze exclusieve, luxe reis.

Harold van Pelt, teamleader: "Met Air Cruise Collection reist u met uw eigen vliegtuig en heeft u, waar mogelijk, een VIP afhandeling met snelle check-in procedures. Dus geen lange rijen, wachttijden op de luchthavens en verschillende overstappen. Wij brengen u via de kortste route direct naar uw bestemmingen.* Wij zijn niet gebonden aan vaste vliegroutes, daarom zijn wij in staat unieke reisschema’s te creëren. Op deze manier ontdekt u de mooiste bestemmingen ter wereld op een ongeëvenaarde manier.

Deze air cruise zal worden uitgevoerd per Boeing 757-200ER VIP. Dit type vliegtuig is veruit de populairste variant van de 757. Dankzij de efficiënte turbofanmotoren kan het vliegtuig opstijgen vanaf een relatief grote hoogte en korte startbaan. En omdat het een afstand van 6300 km (3.900 mijl) kan afleggen, is het zeer geschikt voor zowel binnenlandse als transcontinentale vluchten. De vleugels zijn geoptimaliseerd om de luchtweerstand te verlagen, zodat de brandstofefficiëntie hoger wordt.

Het toestel beschikt normaliter over 184 stoelen, gedurende onze air cruise is het toestel uitgerust met 60 comfortabele VIP stoelen. De piloten en het cabinepersoneel van het vliegtuig zijn geselecteerd uit het beste personeel van de luchtvaarmaatschappij. 

U zult genieten van de befaamde gastvrijheid en de service van de bemanning; het vliegtuig wordt uw thuis ver van huis! De catering en de maaltijden aan boord worden bereid door twee chef-koks. U kunt onbeperkt gebruik maken van de barservice. U vliegt hoofdzakelijk overdag en voor de meeste vluchten geldt dat u in de loop van de middag arriveert op uw volgende bestemming.*Gedurende deze air cruise worden er drie korte tankstops gemaakt."  

Droomt u ook van deze reis?  

Vraag de gratis Air Cruise Around The World brochure boordevol informatie en inspiratie over deze unieke reisarrangementen. 

Air Cruise brochure = ruim 100 pagina's reisinspiratie!

Bel ons vrijblijvend: 0031 88 1307 330 of mail naar aircruise@destintravel.nl

Website AR CRUISE, klik hier   

 

Terug naar NIEUWS Luxury Reizen