Rinkven Nieuws: Ontdek de 2 prachtige 18 holes golfbanen van Rinkven Golfclub Schilde nabij Antwerpen. Beleef een prachtige golfdag in de ongerepte natuur.  

Nieuws van Rinkven Schilde: “Met Stefan Bochmans en Dimitri Rombouts komen twee ervaren Rinkvenners mee aan het bewind van de club”.

Dimitri Rombouts, nieuwe voorzitter van Golfclub Rinkven

Dimitri: “Dankzij een leuke en goede jeugdopleiding heb ik het geluk gehad om Rinkven te mogen vertegenwoordigen op nationaal en internationaal niveau. Het deelnemen aan de interclub competities, dit als speler of captain, is tot op vandaag, zoals vele leden, nog steeds één van de hoogtepunten van het golfjaar. Als verkozen bestuurder hebben we nu de taak om Rinkven te begeleiden naar een mooie, gezonde en lange toekomst. We blijven hoopvol dat we onze internationaal bekende golfclub terug kunnen laten bruisen. Het is onze taak om ambitieus te dromen waar de huidige leden, maar ook de volgende generaties, trots op mogen zijn!”

Watergebruik, het nieuwe goud.

Dimitri: “Golf is een sport die door elke leeftijd kan beoefend worden, en waar iedere leeftijd zijn plezier en uitlaatklep in kan vinden. Meerdere uitdagingen zullen de komende jaren op ons afkomen, enerzijds door klimatologische veranderingen, anderzijds door beperkingen opgelegd door de overheid. Onze watervoorziening is cruciaal in het onderhoud en de kwaliteit van ons terrein. Water is het nieuwe goud. Rinkven is zich hier terdege van bewust en probeert binnen de mate van het mogelijke oplossingen te bieden: nieuwe en meer efficiënte beregening, verhoging van vergund watergebruik… Daarnaast zijn er inderdaad dossiers lopende om onze watervoorraad te verhogen.”

Herman Boumans, nieuwe ‘Captain Golfclub Rinkven’

Herman: “Het clubkampioenschap dames en heren waren telkens tot de laatste hole spannende wedstrijden. Bij de dames was de eer weggelegd voor Dominique Verbeeck, met als runner-up Martine De Naeghel. De winnaar bij de heren was ons opkomend talent Maxim Leys, met als runner-up Lawrence Plees.

Enkele nieuwtjes: 

  • Vanaf nu zullen oorkondes overhandigd worden aan alle spelers die er tijdens één van onze wedstrijden in lukte een ‘hole-in-one’ te scoren.
  • Voor de betere spelers onder ons wordt tijdens elke weekend-wedstrijd een speciale prijs voorzien.
  • Ten slotte zullen op de driving range extra afstandsaanduidingen geplaatst worden, waardoor onze accuraatheid nog verder wordt aangescherpt.
  • Senioren: Elke wedstrijd wordt gevolgd door een prijsuitreiking.
  • Elk zomerseizoen spelen we om de Senior Golf(st)er of the Year.
  • We zijn altijd op zoek naar sponsors/leden die ons willen steunen en de wedstrijden willen opvrolijken met een pubstop of iets dergelijs. Aarzel niet en vraag aan ons wat de mogelijkheden zijn. Ons doel is gezellige wedstrijden te spelen en uw hulp wordt daarbij op prijs gesteld.”

START TO GOLF RINKVEN SCHILDE  

Dimitri Rombouts: “Omdat Rinkven het statutaire maximum van 1.500 leden bereikt heeft en omdat we een lange wachtlijst kandidaat-leden hebben, gaan we voor volwassenen uitzonderlijk geen Start To Golf lessenreeks organiseren, noch een Invite A Friend - initiatiedag. Als we deze lessenreeks weer opnieuw zouden starten in 2021 of 2022, dan vindt u deze informatie terug op onze website www.rinkven.be

 

Terug naar GOLF NIEUWS