Golf in de Ardennen: één van de mooiste en meest competitieve golfbanen van België

De mooiste golfbanen in België ! Met vrienden weekend of 3-daagse golf spelen in de Ardennen ? Five Nations te Méan en Golf Durbuy werden onlangs vernieuwd en horen bij de top golfbanen in België.  

Five Nations Golf Club Méan, nabij Durbuy

De 18 holesbaan van Méan, die in 1990 door golfarchitect en topkampioen Gary Player werd getekend, is een bijzonder competitieve uitdaging met bijzonder veel afwisseling. Het 120 ha groot domein, dat zich uitstrekt over een groot plateau en een kleine beboste vallei, richt zich tot alle handicaps. De kwaliteit  van de baan en de omkaderende infrastructuur waarborgen een unieke ervaring in een golvend landschap. Vanuit de brasserie Five Nations heb je een schitterend terras waar je heerlijk kan tafelen en genieten van je favoriete bier of wijn. 

Golf Five Nations in Méan is één van de mooiste golfbanen in België ! Gelegen op 10 minuten rijden van Durbuy stadje, kasteel van Modave en op wandelafstand van twee vakantievilla's met 5, 6 of 7 slaapkamers inclusief privé zwembad, sauna, jacuzzi en prachtig panoramisch uitzicht.

Golf Durbuy, nabij Barvaux

In het hart van de Belgische Ardennen, in dit prachtig, heuvelachtig en bosrijke omgeving van ca. 120 ha met eeuwen oude bomen vindt iedere golfliefhebber zijn uitdaging. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier spelen op de 9 of 18 holes. Reserveer tijdig en je kan dan ook golfles volgen.

Deze beide prachtbanen verzorgen samen een uniek aanbod.

Waar overnachten voor 3-daagse golfbeleving Five Nations Méan en Golf Durbuy?

Op wandelafstand van luxe vakantiewoningen:  VIlla Paradis en Villa BeauxRegards en Villa Bois Riga

Villa Bois Riga : vanaf 4 tot 10 personen : 4 slaapkamers, 4 badkamers, privé buitenzwembad, jacuzzi, sauna, uniek panoramisch uitzicht, petanquebaan... 

Villa Paradis : 7 slaapkamers, 5 badkamers met inpandig zwembad, whirlpool-jacuzzi, ruime living met houthaard, privé petanquebaan en privé tennisterrein. Ook een biljart, tafelvoetbal en ping-pong tafel zijn aanwezig.

Villa BeauxRegards : 6 slaapkamers, 5 badkamers, buitenzwembad, jacuzzi, uniek panoramisch uitzicht, privé petanquebaan. 

Voor meer info klik hier.

 

Terug naar nieuws