BRAX Golf: golfmode tot in de perfectie

BRAX Golf staat voor functionele, innovatieve kwaliteiten en een optimale pasvorm.

BRAX Golf is al meer dan 25 jaar het sportkledingmerk van BRAX. De collectie voor heren en dames onderscheidt zich door een sportieve en toch casual uitstraling en overtuigt door de hoge kwaliteit, uitstekende functionaliteit en hightech elementen. Het garandeert compromisloze prestaties door een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en 100% comfort. Innovatieve en spannende stoffen in combinatie met unieke productiemethoden garanderen de perfecte pasvorm op de golfbaan! Een basisvoorwaarde om op de golfbaan een maximale prestatie neer te kunnen zetten.

Val op in de menigte met accesoires van BRAX

Een sterk accessoire kan wonderen doen voor je outfit en totale look. Je kan er een outfit mee up- en down dressen, naar hoe jij het wil. BRAX heeft een uitstekend aanbod sterke accessoires, voor zowel dames als heren, om te combineren met je favoriete BRAX ensemble. We hebben een aantal interessante accessoiretrends hieronder op een rijtje gezet.

Riem

Zoiets eenvoudigs als een riem kan een outfit er extra luxueus doen uitzien. Riemen zijn  nauwelijks nieuw in het modebeeld, maar blijven cruciaal in veel looks. Het kan een manier zijn om je silhouet echt vorm te geven.

Trending tinten voor het zomerseizoen zijn daarbij onder meer koffietinten, die u volop terugvindt in het accessoireassortiment van BRAX. Een vleugje kleur of een zomerse print misstaat ook nooit.

Kicks om van te houden bij BRAX zomermode  

Sneakers zijn al lang niet meer nieuw in de fashion scene en blijven het ook goed doen. Je vindt ze in alle vormen, maten en unieke designs. Investeer in een paar van goede kwaliteit, waar je nog jaren plezier aan hebt. Met deze volgende retro-uitziende neutrale exemplaren zal dat zeker het geval zijn. Maak al maar wat plaats vrij in die schoenenkast van jou!

Zoek je winkel via link.

 

Terug naar NIEUWS