Bernardus Golf is een uitdagende 18 holes championship course, die is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Phillips wie tevens zijn stempel gedrukt heeft op gerenommeerde banen zoals o.a Kingsbarns, The Grove en Yas Links. 

Bernardus Golf is aangelegd als heathland golf course wat de baan vriendelijk maakt voor iedere golfer. De talloze bunkers zijn prachtig vormgegeven en de stevige waterhindernissen gaan subtiel op in het decor van duinen, sparren, heide en gaspeldoorn.

Een dag Bernardus geeft je een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Zowel in de baan als op de practice area bestaande uit de driving range, shortgame area en putting greens. 

Ze streven naar een perfecte harmonie van hun golfbaan, het clubgebouw en de omliggende natuur. Ze willen een golfervaring creëren die mooie herinneringen achterlaat bij iedereen die Bernardus bezoekt. 

Voel je welkom met het Bernardus Dag Lidmaatschap  

Je hebt toegang tot hun 18-holes uitdagende baan en je krijgt ook de hele dag volledige toegang tot alle faciliteiten van Bernardus Golf. Je geniet van de prachtige golfbaan, driving range en oefenterreinen; tennisbaan, verwarmd buitenzwembad en fitnessruimte.

Ontspan en recupereer in de kleedkamers met sauna en hammam. 

Voordat je de baan in gaat heb je de mogelijkheid om een aantal ballen af te slaan op de driving range en je kunt oefenen zo lang als je wilt. Geniet van de gezelligheid bij de open en overdekte range met bar aan de voorkant, of kies voor de rust en stilte aan de overzijde van de range. 

De short-game area biedt trainingsmogelijkheden voor iedere situatie die je tegen kunt komen in de baan. Van bunkers, tot variërende grashoogtes en glooiende gedeelten. 

De putting greens hebben dezelfde snelheid als de greens op de baan. Zo is de kans het grootst dat je direct resultaat ziet van je inspanningen tijdens je ronde. 

In de volledig ingerichte kleedkamers vind je een sauna en hamam. Hier is het heerlijk ontspannen en herstellen na een intensieve dag golfen.  

Gastronomie 

Van heerlijke sandwiches en gezonde salades in Bernardus Café, tot verse sushi en fine dining in ons met Michelinster bekroonde restaurant Noble Kitchen.

Bij Bernardus Golf staat ongedwongen genieten voorop.  

Meer info: Bernardus Golf

Tel: +31 (0)73 203 41 41

info@bernardus.com