Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Zuid-Amerika is een continent van extremen aan culturen en landschappen.

Het heeft een grandioze verscheidenheid aan natuurschoon, van droge zoutwoestijnen over besneeuwde vulkanen en uitgestrekte meren, tot woeste berglandschappen en kleurrijke steden, van schattige pinguïns en kolossale zeeolifanten tot majestueuze albatrossen en sporadische walvissen.

De intrigerende geschiedenis van de diverse indianenstammen, de diverse Spaanse invloeden, de ongerepte wildernis en uitnodigende steden zijn slechts enkele voorbeelden van wat deze mooie Nederlandstalige begeleide groepsreis u te bieden heeft.

Zuid-Amerika mag niet ontbreken op jouw cruise palmares en is een Nederlandstalig begeleide groepsreis om U tegen te zeggen!

Lees reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier

Programma Zuid-Amerika  

De zwoele tango Buenos AiresArgentinië en de door hoge bergen omgeven hoofdstad Santiago de Chili.

Maak van de gelegenheid gebruik om de indrukwekkende Iguazu watervallen te bewonderen met verblijf in een adembenemend luxehotel, gebouwd in de subtropische jungle nabij de wereldbekende watervallen!

Bezoek aan Buenos Aires, Montevideo, Uruguay, Punta del Este, Uruguay, Puerto Madryn, Argentinië, Cruisen voorbij Kaap Hoorn, Chili, Ushuaia, Argentinië, Punta Arenas, Chili, Cruisen door de Straat van Magellaan, Cruisen door de Chileense Fjorden, Puerto Montt, Chili, San Antonio, Chili, bezoek aan Santiago.

Voor meer info tel. 02 / 253 38 87 of mail naar info@goforcruise.be

Voor reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier