Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door Kaapstad met zijn gastronomische restaurants en mooie stranden, geniet van een lokale braai (barbecue) en proef ‘s werelds beste wijnen in de nabijgelegen wijnstreek. 

Ook de Tuinroute en diens gezellige kustplaatsjes zullen u niet onberoerd laten. 

Reizen naar Zuid-Afrika is kiezen voor een prachtig land met een indrukwekkend verleden. Kaapstad, Kruger Nationaal Park, Pretoria en Port Elizabeth zijn maar een paar van de hoogtepunten die je kunt ontdekken tijdens je vakantie door Zuid-Afrika. Ontdek tijdens je reizen naar Zuid-Afrika de perfecte combinatie van cultuur en natuur. Sta oog in oog met The Big Five tijdens je vakantie in Zuid-Afrika.

Johannesburg en Makuleke Contractual Park in Zuid-Afrika  

Door het turbulente verleden van het land zijn tal van historische attracties in Johannesburg eveneens een bezoek waard. De aantrekkingskracht van Zuid-Afrika ligt echter overwegend in zijn ongetemde wildernis. Zo is het Makuleke Contractual Park een uniek en afgelegen ecologisch concept in het noorden van het Kruger Nationaal Park en de gedroomde locatie voor safari’s in het spoor van roofdieren, meer dan 350 vogelsoorten en natuurlijk de uiterst populaire “Big Five”. 

Kaapstad, Stellenbosch wijnregio, Tuinroute, Safari Zuid-Afrika  

Lees reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier

Ook Nederlandstalige groepsreizen naar Zuid-Afrika en Namibië  

Groepsreis Nederlandstalige begeleiding Zuid-Afrika: 18-daagse reis

Voel je in de Zevende Hemel bij het zicht vanaf God’s window, sta oog in oog met de ‘Big Five’, maak kennis met de big chief in het Koninkrijk van de Swazi en treed in de voetsporen van Bartolomeo Dias bij een bezoek aan Kaap de Goede Hoop. In 18 dagen word je helemaal ondergedompeld in de Zuid-Afrikaanse cultuur en natuur, en dat met het comfort van reizen in groep en de eigen moedertaal.

Vertrek in juli, sept., okt. en nov. 

Groepsreis Nederlandstalige begeleiding Namibië: 14-daagse reis

Wilt u tijdens uw vakantie in Namibië langs de droge Kalahariwoestijn reizen, trekken door de witte zoutvlaktes van Etosha National Park, klimmen op de kleurige rotsformaties van Damaraland, ploeteren op de duinen van de Sossusvlei of flaneren op de Independence Avenue in Windhoek? Reizen naar Namibië is kiezen voor één van de mooiere natuurbestemmingen in zuidelijk Afrika. Dit uitgestrekte en dunbevolkte gebied is ook een van de veiligst bereisbare landen ter wereld. Het land heeft bovendien gemiddeld 300 dagen zon per jaar waardoor je het hele jaar door kan reizen naar Namibië. Een reis door Namibië is een aaneenschakeling van extremen. 

Waag je op 3,5 miljard jaar oud land. Dit onbedwingbare land, de ‘grote dorst’ (letterlijke vertaling van Kalahari, uit het Tswana), bestrijkt 900 000 km2 en herbergt een variatie aan landschappen en dieren. Duin 45 kan zelfs de meest verwoede prater het zwijgen opleggen. Deze 105 meter hoge rode zandduin vormt samen met de kleiige Sossusvlei, Deadvlei en de impressionante Sesriem Canyon de hoogtepunten van het Namib-Naukluft National Park. Ook het charmante kuststadje Swakopmund met de dolfijne Walvisbaai staan op het programma, evenals de zandstenen orgelpijpen in de thuishaven van de respectabele woestijnolifanten, het Damaraland. Ontmoet de innemende, traditionele Himba’s, en tijdens safari’s de fascinerende wilde dieren. Dit allemaal met het gemak van reizen in groep en in de eigen moedertaal.

De meest complete Nederlandstalige rondreis naar Namibië. Eén van onze favoriete rondreizen uit het aanbod.

Lees reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier