Weekend London, overnachting in het gloednieuwe nhow Hotel London

Een van de meest bezochte plaatsen ter wereld is Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Het is een enorme stad met talloze plaatsen om te bezoeken en waarschijnlijk niet genoeg tijd om alles te zien in een enkele reis.

Maar Londen is een verslavende plek, waardoor iedereen die de stad bezoekt er weer terugkomt.

Of u de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk nu bezoekt voor vakantie of zaken, het nhow London is een van de beste hotels in Londen vanwege de uitstekende locatie, gelegen op slechts enkele minuten van de Silicon Roundabout, het technologiecentrum van de wijk Old Street, en in de buurt van de City of London.

Bovendien kunt u vanuit het nhow London andere bezienswaardigheden in Londen bezoeken, zoals de Big Ben en de London Eye. Het hotel is zeer goed verbonden met de rest van de stad dankzij het nabijgelegen station Farringdon.

Als je je eenmaal hebt geïnstalleerd en hebt genoten van een heerlijk ontbijt, bereid je dan voor om alle geweldige delen van Londen te verkennen. Je kunt beginnen met een wandeling door de beroemde wijk Soho, Covent Garden en het gebied Piccadilly Circus, midden in het centrum van de stad. 

Als u liever wat cultuur en geschiedenis opsnuift, is Londen een van de steden met het grootste aantal musea, die allemaal van een zeer hoog kaliber zijn, zoals Tate Modern, de National Gallery en het British Museum.

Wandel door Westminster, een van de meest fotogenieke wijken van Londen, en bekijk het beroemde Palace of Westminster, zetel van het parlement van het Verenigd Koninkrijk, de toren van de Big Ben en het beroemde reuzenrad The London Eye. 

Als je het meest exclusieve deel van Londen wilt bezoeken, maak dan een tocht door Knightsbridge, dat langs de kant van het beroemde Hyde Park loopt, en bezoek het beroemde warenhuis Harrods. Londen heeft ook een aantal kleine pareltjes om te verkennen, zoals Trafalgar Square in Charing Cross, de filmwijk Notting Hill, de wijk Greenwich, West End of China Town.   

nhow Hotel, Oost-London

Dit 4-sterrenhotel in Oost-Londen heeft 190 kamers die zijn ontworpen om traditionele Britse iconen te eren in combinatie met  met een eigenzinnnige hedendaagse stijl. Tot de faciliteiten behoren netwerkruimtes, een volledig uitgeruste fitnessruimte,  zalen voor evenementen en Brompton fietsen die te huur zijn. 

In een nhow hotel is alles onverwacht, uitdagend en verrassend. Elke kamer, restaurant en lobby zijn een uitnodiging om te mediteren, een oproep om actie te ondernemen in ons leven, zoals verwoord door de slogan #changenhow. Elke gast beleeft zijn eigen persoonlijke ervaringen met één ding gemeen: de wow-factor!

Dineren met DJ Vibes - Guilty by Olivier geopend in nhow London

Het stijlvolle nhow London heeft een nieuw restaurant geopend in samenwerking met de Olivier Group. Guilty by Olivier is meer dan een restaurant, het is een ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te eten en cocktails te drinken onder het genot van de beats van een DJ. Het restaurant is geopend van lunch tot diner voor hotelgasten, locals en elke andere bezoekers.

Ga voor meer informatie naar hun website: klik hier 

Terug naar LUX & TRAVEL bestemmingen