Markiezen of Marquesaseilanden september

Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Deze paradijselijke eilanden liggen in het uiterste noorden van Frans-Polynesië. Zij behoren tot de meest afgelegen plaatsen op onze planeet. Deze mysterieuze archipel staat vooral bekend om haar prachtige vulkanische landschappen, kliffen, scherpe bergtoppen en diepe valleien. De aantrekkingskracht komt voort uit de ongereptheid van het gebied en de authenticiteit van het leven hier. Hier waant u zich in de hemel op aarde. De Franse schilder Paul Gauguin en de Belgische zanger Jacques Brel werden eindeloos geïnspireerd. Ga mee met de Aranui 5, een gecombineerd cruise/cargoschip dat de Markiezen bevoorraadt en ontdek de ondoordringbare eilanden.

Bora Bora  

Bora Bora, de 'parel van de stille Zuidzee', ligt in het zuidwesten van Frans-Polynesië. Het ontbreekt aan superlatieven om de schoonheid van dit eiland te beschrijven. Een bezoek zal voor altijd in uw geheugen gegrift blijven... de schoonheid is werkelijk onbeschrijflijk. Schitterende witte stranden bezaaid met palmbomen omringen het eiland. 

Een reis aan boord van uw cruiseschip, de Aranui 5, belooft  ook een onvergetelijk avontuur te worden. De nieuwe Aranui 5 is geen traditioneel cruiseschip, maar een combinatie cruise/cargoschip. Het biedt plaats aan 250 passagiers, die kunnen ontspannen op het zonnedek en in het zwembad of genieten aan de bar. Het schip volgt een vast traject me focus op de Markiezen, maar u bezoekt ook de Tuamotu eilanden en het befaamde eiland Bora Bora.

Info over deze reis bij Asteria Expeditions.

Lees meer info in magazine LUX & TRAVEL, meer info klik hier

Terug naar bestemmingen