Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Magisch Myanmar. "Unitrips", Sjobbe Schellens, is Belgische pionier.  

Eigenaar Sjobbe Schellens van UniTrips Reizen heeft de laatste 6 jaar meerdere reizen naar Myanmar, Thailand, Vietnam en de rest van Zuidoost-Azië gemaakt waarvoor hij een grote passie heeft verkregen. Lees zijn reportage in nieuw tijdschrift LUX & TRAVEL. Interesse in dit blad? Klik hier

Wens je een reis te boeken? Stuur een mail naar  info@unitrips.be  of bel 0496 68 89 87

LUX & TRAVEL magazine: Waarom reizen naar Myanmar?  

Sjobbe: “Voor mij is Myanmar het mooiste land van Azië. In voormalig Birma heerst nog steeds de meest authentieke sfeer. Hier zijn er nog veel verborgen schatten. Bovendien is het 100% veilig om naartoe te reizen. Ook voor families!

Bagan. Het is ongetwijfeld de allermooiste bestemming in Myanmar.

Best is om minstens twee weken hier te reizen zodat je de vier hoogtepunten kan bezoeken waaronder Yangon, Mandalay, Bagan en Inle-meer.

Lees zijn reportage in nieuw tijdschrift LUX & TRAVEL. Interesse in dit blad? Klik hier

Als lid van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus hebben de klanten van reisbureau Unitrips garantie dat zij mogen rekenen op een professionele service. Ook voor gezinsreizen en golfreizen kan je bij UniTrips terecht. 

Voor meer info & reservaties:

UNITRIPS

dé specialist voor MYANMAR Reizen

Olenseweg 375, Westerlo

0496 68 89 87

info@unitrips.be

www.unitrips.be/myanmar  

Wens je een reis te boeken? Stuur een mail naar  info@unitrips.be  of bel 0496 68 89 87

Interesse voor het volledige artikel over Myanmar in magazine LUX & TRAVEL? Stuur een mail naar ing@beckx-publishing.be  

Voor meer info lees onze reportage in LUX & TRAVEL editie 2, verschijnt begin oktober

Belang reisagent

Sjobbe Schellens : "We hebben tijdens de coronacrisis de handen vol gehad. We hebben mensen teruggehaald uit het buitenland, reizen verzet, klanten op de hoogte gehouden van de adviezen van de veilgheidsraad. een hele klus! En net daar wordt het belang en de waarde van een goede reisprofessional bewezen. In de toekomst zullen wij nog veel belangrijker worden. Mensen gaan bij hun keuze van bestemming nog meer rekening houden met gezondheidszorg, veiligheid...Alleen wij, als reisprofessionals, kunnen daar voldoende in adviseren en informeren. De reisprofessional is niet dood. Integendeel! We worden steeds belangrijker in de toekomst.."