Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

Kenia

Kenia blijft met zijn uitgestrekte parken en panoramische landschappen een topbestemming voor safari’s. Dit land heeft een lange kuststrook aan de Indische Oceaan met prachtige parelwitte stranden en excellente hotels. Tijdens deze reis zal je talrijke verschillende diersoorten spotten alsook veel vogelsoorten kunnen bewonderen.

MASAI MARA, SAMBURU, NAIROBI, LAKE NAIVASHA 

Woni Safaris Yves & Ann Coppens: “Aan de Indische Oceaan vind je de allermooiste stranden ter wereld, gewoonweg adembenemend. De lokale bevolking, altijd met een brede glimlach, verdient hier een centje bij door je allerlei zelfgemaakte werkjes of vers fruit te verkopen.”

Lees reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier

NEDERLANDSTALIGE, BEGELEIDE GROEPSREIZEN : 

Het andere Kenia

Het andere Kenia, 12 dagen : Ga mee op deze authentieke reis (Safari) in Kenia en ontdek wat minder gekende parken zoals Samburu en Mount Kenya.  Een bezoek aan dit deel van Kenia is een must voor de echte safari liefhebber. Doordat de Parken minder gekend zijn is de beleving er zoveel intenser.We kunnen hier de dieren en natuur meer ongerept van dichtbij ervaren. Kleine Nederlandstalige groep min 4, max 12 personen.

Botswana Untouched

Begin uw safari door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadi-pannen. Zie giraffen, olifanten, zebra’s, leeuwen en wilde beesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4×4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele kano’s en geniet van de natuur van Chobe National Park tijdens een boottocht op de Chobe-rivier. Kleine internationale groep min 4, max 12 personen.

Oeganda ontdekken

Oegande voldoet aan alle verwachtingen van de meest doorwinterde oost-Afrika reiziger. Het land is vrij klein en heeft een uiterst vriendelijke bevolking. De nadruk ligt hier niet op wildsafaris maar op de indrukwekkende kleurrijke schoonheid van een land met veel variaties. U reist door een uitbundig groen land met verrassend diverse landschappen en sfeervolle dorpjes. Van ondoordringbare regenwouden tot vlakke savannes, idyllische meren, imposante bergen en vulkanen. In Murchison falls laat de Nijl zich van zijn explosiefste kant zien. Semliki is dan weer een mooi savannelandschap waar we kennismaken met de pygmeeën. De wilde chimpansees volgen in hun eigen habitat in Kibale Forest. Een bootsafari op het Kazinga kanaal in het Queen Elizabeth national park en in het zuiden van het park, in de Ishasha sector zien we regelmatig boomklimmende leeuwen.  Ook vogelliefhebbers komen aan hun trekken met 350 soorten is het meest exotische exemplaar de prehistorische schoenbekooievaar. Maar in het zuidwesten van het land in het Bwindi Impenetrable National park aan de grens met Rwanda kan u opzoek gaan naar de Berggorilla’s in het beroemde Virunga massief ( 90% kans).Het is aan de Rwandese kant van het park namelijk het Parc National des Volcans dat Dian Fossey gedurende jaren de berggorilla bestudeerde.

Het andere Tanzania

Ga mee op deze authentieke reis (Safari) in Zuid Tanzania. Véél minder gekend bij het grote publiek. Een bezoek aan dit deel van Tanzania is een must voor de echte safari liefhebber. Doordat de Parken minder gekend zijn is de beleving er zoveel intenser. We kunnen hier de dieren en natuur meer ongerept van dichtbij ervaren. De reis eindigt aan de Swahili kust op een privé-eiland ver weg van het massatoerisme… Kleine Nederlandstalige groep min 4, max 12 personen.

Voor meer info: Lees reportage in magazine LUX & TRAVEL, klik hier

 

Terug naar nieuws