Alpaca and Prosecco Trek 

K2Alpacas presenteert met trots hun Alpaca en Prosecco Trek Experience. Je wordt dan gekoppeld aan een van de alpaca's die je gedurende de tocht zal vergezellen. Je krijgt de kans om met een alpaca met de hand te voeren (geen zorgen, ze bijten niet!) en om veel foto's en selfies te nemen. De tocht eindigt met een lichte verfrissing (prosecco of sap) en een bezoek aan hun 'all alpaca' Farm Shop. De Alpaca & Prosecco Trek Experience duurt ongeveer 2 uur. Dit is een unieke, plezierige ervaring die herinneringen zal nalaten die nog lang zullen blijven en die gegarandeerd een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Meer info: https://k2alpacas.ie/

Ballinastoe Wood

De Ballinastoe Woods wandeling is waarschijnlijk een van de bekendste van de vele wandelingen in Wicklow.Vooral dankzij een deel van de Ballinastoe Woods promenade die er een beetje uitziet als een scène uit Lord of the Rings.Ballinastoe Forest maakt deel uit van de machtige Wicklow Way en is een mooi rustpunt als je de Sally Gap Drive doet en uit de auto stapt voor een wandeling.Er zijn drie verschillende manieren om de Ballinastoe Woods wandeling te maken, waar je kunt parkeren en meer.meer info: https://www.theirishroadtrip.com/ballinastoe-woods-walk/

Glendalough 

Glendalough wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van het park en is de belangrijkste historische plaats in het gebied. Het beschikt over een verzameling vroegmiddeleeuwse kloosterstructuren van de nederzetting die in de 6e eeuw door St Kevin werd gesticht.

Er zijn ook verschillende wandelingen in de vallei en een geweldig bezoekerscentrum met veel faciliteiten en informatie. Het is een populaire plaats voor een dagtocht vanuit de stad Wicklow.