Op jacht naar 't noorderlicht? Of genieten van 24 uur daglicht tijdens de middernachtzonperiode? Het kan nog in 2021! 

HURTIGRUTEN & NORSKE NOORWEGEN REIZEN

De ongerepte Noorse fjordenkust één van de meest afwisselende bestemmingen ter wereld, met fascinerende landschappen en Arctische wildernis van oneindige schoonheid. 

Hurtigruten bootreizen brengen je dieper in het hart van het ruige Noorse landschap.

Boek nu voor 21 februari 2021 en de 2de persoon ontvangt een uitzonderlijke korting van maar liefst 50%!

Vertrek uit Bergen of Kirkenes: keuze in 6- tot 12-daagse reis

De Hurtigruten Valentijnsaanbieding is enkel geldig voor nieuwe, geselecteerde vertrekdata in de periode juli t/m dec. 2021

ARCTISCHE WONDEREN - Noorderlicht

De Målselv Adventure is ‘de grotere zus’ van Snowman Adventure en bij uitstek dé perfecte noorderlichtreis voor gezinnen of grotere gezelschappen. Overnachten doe je namelijk in je eigen Noorse berghut met de toepasselijke naam ‘Nordlys’. De metershoge raampartijen bieden volop uitzicht naar buiten. Laat ‘Lady Aurora’ maar verschijnen!

Op jacht naar ’t magische noorderlicht 

Norske: “De winterperiode is de beste tijd om met onze noorderlichtreizen, de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken. Het hele landschap is met een deken van sneeuw bedekt en de lucht is fris en zuiver. De noordelijkste provincie van Noorwegen is de regio Finnmark. Een reis naar het hoge Noorden is ook in de winter een fantastische ervaring! In dit noordelijkste deel van Europa beleef je de Arctische dagen als een droom met ons ruime aanbod noorderlicht reizen. De donkere tijd begint rond 20 november en eindigt op 22 januari.”

“De winterperiode is de beste tijd om met onze noorderlichtreizen, de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken.” 

Voor meer info en reserveringen

Norske Noorwegen Reizen     Preferred Partner Hurtigruten

Herenweg 64    Heemstede    0031 23 528 98 56    info@norske.nl    

www.norske.nl