Volg ons nu op FACEBOOK en/of INSTAGRAMzie: LUX & TRAVEL magazine

TUI fly herneemt in zomer 2022 het volledige programma van voor de coronacrisis

Luchtvaartmaatschappij TUI fly lanceert haar vluchtprogramma voor zomer 2021. Het volledige  vluchtplan dat was vooropgesteld voor zomer 2020, maar door de coronacrisis flink moest worden teruggeschroefd, staat online en kan worden geboekt. TUI fly zal ook 6 nieuwe routes opstarten vanuit Lille-Lesquin, de luchthaven van Rijsel.

TUI fly wil echter vooruit kijken en lanceert haar aanbod voor zomer 2022. Dat ziet er nagenoeg hetzelfde uit als het oorspronkelijk aanbod van zomer 2020, waarin ook de niet-Schengen landen en zelfs de Caraïbische bestemmingen zijn opgenomen.

In totaal worden er 89 bestemmingen en 150 routes aangeboden en wordt er gevlogen vanuit alle luchthavens: Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi, Luik en Rijsel (F).

Het zomerprogramma loopt van 1 april tot 27 oktober 2022.

TUI fly vanuit Rijsel

TUI fly Lanceert ook 6 nieuwe lijnen vanuit Rijsel in het zomerseizoen 2022. Vanaf april zal TUI fly in totaal 15 bestemmingen aanbieden vanuit Rijsel en de Belgische reiziger hiermee een grotere flexibiliteit bieden.

Na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik is Rijsel de 6de basis van waaruit de reizigers met de Belgische luchtvaartmaatschappij kunnen vliegen. TUI fly had de voorbije zomer al voorzien om haar aanbod vanuit Rijsel uit te breiden maar moest dit omwille van de coronacrisis naar een latere datum verschuiven.

2022: 3 lijnen naar Griekenland (Athene, Corfu en Kos), 2 lijnen naar Algerije (Tlemcen en Bejaïa) en een lijn naar Portugal (Faro). De Franse luchthaven op nauwelijks enkele kilometers van de Belgische grens, biedt hierbij nieuwe mogelijkheden, zowel qua bestemmingen als qua vertrekdagen.

Nieuwe lijnen :

·       Rijsel – Athene: vanaf 29/04, 2x/week op maandag/donderdag.

·       Rijsel – Corfu: vanaf 04/05, 1x/week op dinsdag.

·       Rijsel – Kos: vanaf 24/04, 1x/week op zaterdag.

·       Rijsel – Faro (Portugal) : vanaf 15/05, 2x/week op woensdag/zaterdag.

·       Rijsel – Tiemcen (Algerije): vanaf 11/05, 1x/week op dinsdag.

·       Rijsel – Bejaia (Algerije): vanaf 10/05, 1x/week op maandag, 1x/week op dinsdag.

Voor meer info: contacteer onze reisspecialisten, klik hier.

terug naar Nieuws