LIONS CLUB AVD GOLF TORNOOI  vrijdag 26 augustus 2022

Laatste vrijdag van augustus 2022 organiseert onze Lions Club AVD voor de achtste keer een fundraising ten voordele van de vele vrijwilligers die zich dagdagelijks inzetten voor onze medemens en dit opnieuw in de vorm van een uniek Golfevenement.

Plaats van dit evenement:

Royal Antwerp Golfclub te Kapellen
Torenlei 1
2950 Kapellen

Voor meer info Golf Tornooi vrijdag 26 augustus 2022, mail naar:  rudy@beckx.be

Wij hopen U allen die vrijdag van harte te mogen begroeten! Reservatie vooraf is verplicht.Lions Club AVD, Antoon van Dyck, te Antwerpen

Lions Club Antoon Van Dyck is een lokale serviceclub, gevestigd in Antwerpen, culturele hoofdstad van Vlaanderen, en maakt deel uit van Lions International. De internationale organisatie van Lions Clubs is de grootste niet-gouvermentele organisatie (NGO) van de wereld en ondertekenaar van het UNO charter.

LIONS, We serve...

Actief bijdragen tot de vooruitgang van de maatschappij.

Onder dit motto proberen Lions o.a. wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevorderen en het algemeen welzijn te dienen. Lions International is vooral actief op het vlak van de jeugdproblematiek, de strijd tegen blindheid, de steun aan humanitaire projecten en de hulp aan slachtoffers van natuurrampen. Lions Club Antoon van Dyck zet zich in ter ondersteuning van meerdere, goede doelen in regio Antwerpen.

LIONS, Vriendschap...

Samen het verschil maken, schept een band

We kennen elkaar allemaal persoonlijk en staan niet alleen klaar voor anderen maar ook voor elkaar. Er wordt heel wat afgelachen op onze vergaderingen. Op onze dinner meetings bespreken we maatschappelijke problemen, vaak ingeleid door een gerenomeerd spreker. Niets is leuker dan kennis delen onder vrienden met een hapje en een drankje bij de hand.

LIONS, Evenementen...

Het organiseren van prachtige evenementen.

Een heel jaar werken we aan de organisatie van enkele speterende activiteiten. Hiermee ondersteunen we financieel en materieel onze sociale doelen. Ieder jaar zoeken we naar nieuwe uitdagingen. Dit is niet zelden een enorme leerschool en tevens een manier om uw netwerk in te zetten of uit te breiden ten voordelen van de minder fortuinlijke mensen in onze maatschappij.

LIONS, sociale doelen

Gedurende heel het jaar organiseert Loins CLub Antoon Van Dyck heel wat prachtige evenementen. Met de opbrengsten kunnen we heel wat goede doelen helpen hun droom waar te maken. Hopelijk zien we jullie daar! Naast de evenementen hebben we maandelijks één werk- en één dinnervergadering voor de leden.

Graag ontmoeten we u en uw partner op één van onze events. Let wel, reservatie is vaak verplicht! Daarvoor kan u contact met ons nemen per mail aan: rudy@beckx.be

WERKVERGADERINGEN

Steeds de 2de woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus. Plaats van de vergadering: Dit zal steeds doorgaan bij een lid van de club thuis. Tijdstip van de vergadering: 20u – 22u

DINNER MEETINGS

Steeds de laatste woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus.

Plaats van de Dinner: Restaurant Sir Anthony Van Dijck vanaf 20u, Vlaeykensgang, Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen.

 

Indien meer info gewenst, conctacteer Lions lid Rudy Beckx: rudy@beckx.be

 

Terug naar Nieuws