11 okt. 2024: Kaapstad, safari en riviercruise Zuidelijk-Afrika: Namibië, Botswana, Zimbabwe

Exclusieve en originele rondreissafari en riviercruise met een unieke All Inclusive formule: talrijke maaltijden, dranken en excursies inbegrepen!

Laat je dromerig meevoeren naar de mooiste landschappen van Zuidelijk Afrika, en ontwaak in het hart van de wildernis …

Van Kaapstad tot de Victoria Watervallen ontdek je spectaculaire panorama’s, de geschiedenis van Nelson Mandela en de Apartheid, 2 schitterende nationale parken met een uniek dierenrijk, Chobeen Matusadona, die je tijdens safaris per 4×4 doorkruist.

Verkennende etappes in Zuid-AfrikaNamibiëBotswana en Zimbabwe. Aan boord van uw comfortabel 5-ankerschip, de Zimbabwean Dream, ontdek je de geheimen van het Kariba meer, een oase van leven aan het einde van de wereld, vol mysteries en legendes, en de Zambezi rivier.

Om je zo volledig mogelijk onder te dompelen in het Afrikaanse continent, gaat de reis gepaard met een verblijf in een luxe privé lodge midden in de natuur, voorzien van alle moderne comfort.

Samengevat, een droomreis over de ganse lijn, inclusief het waterval schouwspel van “rommelende rook”, door Livingstone gedoopt tot Victoria Falls …

Kaza Lodge

Kaza Lodge ligt aan het vierlandenpunt: NamibiëZimbabweZambia en Botswana, op 69 km van de Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe en Zambia.

Vanwege de ligging is de lodge gemakkelijk bereikbaar vanaf Botswana. Een speedboot haalt je op in Kasane en neemt je mee op een schilderachtige boottocht van een half uur langs de Chobe en de Zambezi rivier.

Kaza Lodge ligt verborgen op de top van een kleine stroom op het Impalila eiland. De boottocht is op zich al een prachtige kennismaking met de schoonheid en weelderigheid van het gebied.

De 8 comfortabele chalets, ingericht in een verfijnde etnische stijl met rieten dak, hebben allemaal een balkon met zicht op de Zambezi rivier en zijn uitgerust met een eigen badkamer, tv, kluisje, WiFi, plafondventilator, koffie-en theefaciliteiten.

Het rieten hoofdcomplex bestaat uit een verhoogd dek gebouwd rond een oude baobab boom. Er zijn ruime buitenruimtes, zwembad met een prachtig uitzicht op de natuur, en bar.  

Aan boord van de Zimbabwean Dream

Welkom aan boord van de Zimbabwean Dream, het nieuwste schip van CroisiEurope met 5 ankers. Een zeer elegant privé cruiseschip voor slechts 16 passagiers, gezelligheid troef dus!

De 8 kajuiten zijn voorzien van alle comfort met een eigen badkamer met douche, tv, kluisje en airco.

Bewonder de fauna en flora vanop het observatiedek, verrekijkers zijn beschikbaar aan boord, of ontspan op het sfeervol terras met klein zwembad en een solariumruimte.

De Zimbabwean Dream vaart door ongelooflijke landschappen en we kunnen genieten van safarisof gamedrives in enkele van de mooiste nationale parken van Zuidelijk Afrika, waaronder Matusadona National Park en Chobe National Park.

Chobe is de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren in het wild en heeft één van de dichtste populaties van dieren in het wild op het Afrikaanse continent. Ontmoet olifanten, giraffen, luipaarden, leeuwen, gazellen, zebra’s en buffels, en nog veel meer tijdens de excursies per boot of openluchtvoertuigen.

Meer info: Go for Cruise