Go For Thailand, vertrek op 6 november 2023

Bangkok - Kanchanaburi - Ayutthaya - Sukhothai - Chiang Mai - Pai - Mae Hong Son - Mae Chem - Doi Inthanon - Chiang Mai - Phuket / Khao Lak 

Een originele rondreis en een zeer volledig en kwalitatief aanbod uitgewerkt met een 100% uniek programma. Op een leerrijke manier en met een vleugje humor nemen we jullie graag op sleeptouw door het fascinerend land van de glimlach.

Thailand heeft zo veel mogelijkheden! Zwemmen bij de kristalheldere watervallen van Erawan Nationaal Park, fietsen door de straten van Bangkok en een “local” helpen met het maken van de lekkerste Thaise gerechten, …

Het zijn maar enkele hoogtepunten uit het programma van deze fantastische reis. Afsluiten doen we met de voetjes in het zand tijdens enkele realxe vrije dagen in Khao Lak, zalig wordt het!

Hier krijg je geen spijt van, laat je Nederlandstalig begeleid onderdompelen in en ontdek met ons Thailand op een unieke manier en in de juiste periode, wanneer het zonnig en droog is.

Logeren doen we in luxe hotels en onze formule is inclusief talrijke maaltijden, verplaatsingen, toegangen, … Geen onaangename verrassingen, je hebt het begrepen, grijp je kans en ontdek Thailand op een onvergetelijke wijze!

Meer info: Go For Cruise