Vanuit Passau, vertrek op 24 sept. 2021, Donau riviercruise

WenenBratislavaBoedapest, tijdens deze Donau Riviercruise ontdek je enkele van de mooiste en meest traditionele metropolen in Europa.

Johann Strauss II zong het al in zijn schöne blaue Donau, maar ook jij zal genieten van statige hoofdsteden en idyllische dorpjes, historische burchten en kastelen, sloten en weidse landschappen.

We rijden heen en terug per autocar naar Passau, waar we aan boord gaan van de luxueuze Amelia van de rederij Phoenix, voor een onvergetelijke riviercruise op de Donau. Halfweg de heenrit overnachten we comfortabel in Mannheim

Het schip heeft 4 passagiersdekken, een met natuurlijk licht gevulde Panorama Lounge met bar, 2 restaurants met open tafeltijden, een comfortabele Lido bar met terras aan de achterzijde, 2 dekken met een functioneel ontworpen ontvangsthal met receptie, winkel en excursiekantoor. Tevens is er een lift, internethoek, leeshoek met een boekenkast, wasserij, en een groot zonnedek met bubbelbad, shuffleboard, ligstoelen, eettafels, en schaduwrijke zone aan de bar.

Een reis als geen ander met een mix van gezellige koffiehuizen, rijke architectuur, Unesco werelderfgoed, muzikaal verleden, oude en nieuwe gebouwen, paleizen, …

Meer info : Go For Cruise