Magazine LUX & TRAVEL® in gesprek met Thailandspecialist “Footprints”. 

Zowel de wellness-fanaten, als de avonturiers, de romantici, de fijnproevers, de strand- en cruiseliefhebbers vinden in Thailand hun gading. Thailand heeft het allemaal.  

Een wellness-reis naar Thailand is een absolute aanrader vooral omdat Thailand op het gebied van well-being zoveel meer te bieden heeft dan alleen prachtige spa’s. Er is de overweldigende natuur, de magische tempels, het heerlijke eten, de luxueuze resorts, de charmante boetiekhotels en de prachtige zandstranden. 

Thailand als Health & Wellness-bestemming.

Banyan Tree Phuket  

Footprints, Belgische touroperator voor zowel individuele als groepsreizen in het luxe segment, biedt tal van reisprogramma’s aan naar Thailand waarbij het wellness-gebeureneen kleine tot grote rol speelt. Luxe staat voor zowel luxe in comfort als in beleving.  

Manuelle Serrien, Footprints Sands Brand Manager, ging onlangs op wellnesstrip naar Thailand. Haar interview kan je lezen in de nieuwste uitgave van LUX & TRAVEL® 2020-2021.

Interesse in dit luxueuze tijdschrift LUX & TRAVEL 2020-2021? Stuur een mail naar ing@beckx-publishing.be   

Wellness accenten op reis

Thailandspecialist Footprints lanceert een mooi 4-daags programma ‘Wellness in Koh Yao’in het charmante boetiekhotel Paradise Koh Yao, op een unieke locatie in de Phang Nga Baai. Hiervoor interesse? Stuur een mail naar orient@footprints.be, of Tel 078/48.52.67.

Romantiek in Thailand

Thailandspecialist Footprints lanceert een 9-daagse reis met bezoek aan Bangkok, Chiang Maimet de luxe Anantara Golden Triangle Resort. Footprints biedt hier een aantal relax-arrangementen met inbegrip van 1 wellnessconsultatie, 1 lichaamsanalyse (meeting van vet-/bot-/water- en spierpercentage) en 1 wellness-activiteitsles. Hiervoor interesse? Stuur een mail naar orient@footprints.be, of Tel 078/48.52.67.

Wellness in de keuken

Spa Cuisine met fraaie verantwoorde schotels, gekookt met gezonde ingrediënten. Smakelijk, interessant en opwindend, zo noemt een chef-kok het in Thailand. Op diverse plaatsen kunnen gasten door het volgen van cursussen de fijne kneepjes van de spa cuisine onder de knie krijgen. Hiervoor interesse? Stuur een mail naar orient@footprints.be, of Tel 078/48.52.67.

Wellness aan boord

Geen gelukzaligere manier dan de kusten van Thailand te ontdekken aan boord van een luxueus zeilschip. Rederij Star Clippers heeft 4 schitterende zeilschepen in de vaart die tot de grootste en mooiste van de wereld behoren. Star Clippers biedt op enkele cruises Power Yoga aan. Zo kan u een ontdekking van Thailand evengoed verlengen met een strandverblijf als met een zeilcruisevakantie. Star Clippers heeft diverse programma’s als Phuket-Phuket, Singapore-Phuket, Koh Samui-Koh Samui en Singapore-Koh Samui in 6, 7 of 10 nachten. Hiervoor interesse? Stuur een mail naar orient@footprints.be, of Tel 078/48.52.67.

THAILAND : 9-daagse rondreis met privégids

  • rijke culturele erfenis
  • serene boeddhistische tempels
  • bruisende moderne metropool Bangkok
  • weelderige en afwisselende natuur en landschappen
  • authentieke bergvolkeren
  • prachtige hotels met spa en wellness aanbod
  • exotisch witte stranden

Suggestie: u kunt deze rondreis verlengen met een strandvakantie in Phuket, Krabi of Koh Samui

Voor meer info zie reportage in de nieuwe editie LUX &TRAVEL,  

Te boeken bij de betere reisbureaus