Villa ELEGANZO Durbuy voor luxe vakantie met privé zwembad, 6 tot 15 personen

Wie een sfeervolle vakantiewoning tot 15 personen in de Ardennen met privé zwembad zoekt voor een weekend, midweek of één week, wordt verwend in het vernieuwde 'Villa Eleganzo'. Wens je dit aangenaam, sfeervol vakantievilla te huren? 

Luxe vakantiewoning Villa Durbuy met 7 slaapkamers en 5 badkamers

In Villa Eleganzo nabij Durbuy zijn er ruime 7 slaapkamers = bedden met Sealy kwaliteitsmatrassen, tot 15 personen welkom. Kinderbed op aanvraag, Extra personen kunnen bij de buren slapen mits tijdig vooraf te reserveren. De 5 badkamers zijn ruim en onlangs nog vernieuwd. VILLA ELEGANZO is de ideaal vakantiewoning voor kinderen van alle leeftijden, voor hen is er een aparte speelruimte met biljart, ping-pong, tafelvoetbaltafel en grootse privé tuin!

Villa ELEGANZO Durbuy is door toerisme Wallonië aanvaard bij de allerbeste vakantievilla's in de Ardennen!

Je kan er genieten van een nieuw luxe binnenzwembad (8 meter lengte !), sauna, whirlpool-jacuzzi, speelruimte voor kinderen, een ruime living met prachtige houthaard, mooi panoramisch uitzicht, mooie privé tuin op meer dan 1ha met speeltuintje, privé petanquebaan (jeu de boules) en privé tennisterrein! Verder een biljart, tafelvoetbal (sjotterbak), ping-pong tafel binnen en buiten, enz...  Als eigenaar bieden wij onze huurders een sfeervolle vakantiewoning inclusief persoonlijke, Nederlandstalige service! Te huur Villa Eleganzo nabij Durbuy, is met inpandig luxe zwembad, wellness, mooie houthaard, privé jeu-de-boulesbaan en privé tennisbaan.

Honden zijn bij ons welkom mits vooraf te reserveren en alles netjes te houden.

Luxe vakantievilla in de Ardennen nu te huur voor weekend, midweek of één week.

Wens je een aangenaam, sfeervol vakantiewoning en luxe zwembad? Vraag naar VILLA ELEGANZO: Stuur een mail naar info@luxntravel.be