Kerstvakantie december in een vakantiehuis met zwembad 

Breng uw kerstvakantie dit jaar in de Belgische Ardennen door. En uw verblijf? Verschillende vakantiehuizen / villa’s voor de gehele familie.

Met een vakantiehuis voor deze Kerst in de Ardennen, bent u verzekerd van een geslaagd verblijf. Een heerlijke maaltijd bereiden in een uitgeruste keuken en tijd doorbrengen met de mensen die u graag ziet. Cadeautjes uitpakken terwijl iedereen gezellig bij het haardvuur zit, of gezellig ontbijten met z’n allen. En dat in een vakantiehuis / villa dat is eens origineel Kerst vieren!

Een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad

Op zoek naar iets extra’s? Huur een huis met een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad. U kunt kerstavond dan echt op een bijzondere manier doorbrengen. 
Bovendien is er een feestelijke sfeer gedurende de kerstperiode in de Ardennen en maak je wandeltochten door de bossen…alles is mogelijk. Wie weet wordt het zelfs een witte kerst, dus sneeuwplezier! Keer na de festiviteiten weer terug naar uw vakantiehuis / villa, voor een heerlijke rustige avond en geniet van alles wat het huis u te bieden heeft. 

U heeft het dus inmiddels wel begrepen: de kerstvakantie in de Ardennen staat voor een geslaagde Kerst. Wacht niet te lang en boek uw vakantiehuis met de gewenste uitrusting waar u naar op zoek bent.

Vakantiewoningen nog vrij:  Kerstvakantie december en Nieuwjaarsperiode 

Villa tot 15 personen, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 6 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht. 

Villa tot 15 personen, Vakantievilla Ardennen met binnenzwembad , 7 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi, sauna, ping-pong, biljart, tafelvoetbal, mooi panoramisch uitzicht.

Villa vanaf 2 tot 10 personen, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 1 tot 5 slaapkamers, 1 tot 5 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht.

Interesse? Mail naar info@luxntravel.be