Kerstvakantie december 2021 in een vakantiehuis met zwembad, te huur bij "ArdennenVakantievilla.be"

Breng uw kerstvakantie dit jaar in de Belgische Ardennen door. En uw verblijf? Dat vindt u bij ArdennenVakantievilla. We bieden de keuze uit 3 verschillende vakantiehuizen / villa’s voor de gehele familie.

Met een vakantiehuis voor deze Kerst in de Ardennen, bent u verzekerd van een geslaagd verblijf. Een heerlijke maaltijd bereiden in een uitgeruste keuken en tijd doorbrengen met de mensen die u graag ziet. Cadeautjes uitpakken terwijl iedereen gezellig bij het haardvuur zit, of gezellig ontbijten met z’n allen. En dat in een vakantiehuis / villa dat is eens origineel Kerst vieren!

Een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad

Op zoek naar iets extra’s? Huur een huis met een binnen- of overdekt buitenzwembad, sauna of borrelbad. U kunt kerstavond dan echt op een bijzondere manier doorbrengen. 
Bovendien is er een feestelijke sfeer gedurende de kerstperiode in de Ardennen en maak je wandeltochten door de bossen…alles is mogelijk. Wie weet wordt het zelfs een witte kerst, dus sneeuwplezier! Keer na de festiviteiten weer terug naar uw vakantiehuis / villa, voor een heerlijke rustige avond en geniet van alles wat het huis u te bieden heeft. 

U heeft het dus inmiddels wel begrepen: de kerstvakantie in de Ardennen staat voor een geslaagde Kerst. Wacht niet te lang en boek uw vakantiehuis met de gewenste uitrusting waar u naar op zoek bent.

Vakantiewoningen nog vrij:  Kerstvakantie dec. 2021 en Nieuwjaarsperiode december 2021 / januari 2022

Villa BeauxRegards tot 15 personen, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 6 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht. 

Villa Paradis tot 15 personen, Vakantievilla Ardennen met zwembad , 7 slaapkamers, 5 badkamers, ook jacuzzi, sauna, ping-pong, biljart, tafelvoetbal, mooi panoramisch uitzicht.

Villa Bois Riga vanaf 2 tot 10 personen, Vakantiewoning Ardennen met zwembad, 1 tot 5 slaapkamers, 1 tot 5 badkamers, ook jacuzzi - sauna, prachtig panoramisch uitzicht.

Voor info:    klik hier   of stuur een mail naar info@ardennenvakantievilla.be

Zie website ArdennenVakantievilla.be