Je kan nu met je familiebubbel en één genodigde verblijven in onze privé vakantiewoning

Om de dagelijkse sleur te doorbreken verblijf enkele dagen in de natuur en maak leuke boswandelingen. We kiezen nog steeds voor de veiligheid van onze eigen bubbel en één genodigde, daarom stellt eigenaar ArdennenLux.be nu zijn vakantiewoningen voor, gelegen nabij Durbuy en dit voor kleinere gezelschappen. Met een lager aantal gasten betekent dit ook een aangepaste prijs.  

Interesse om een weekendje of midweek in de Ardennen?

Ontspannen wellnessweekend in de Ardennen? Geniet van het zwembad, sauna, jacuzzi voor een gegarandeerd ontspannen verblijf! Ontdek onze vakantiewoningen, vanaf 2 tot 8 pers. in je eigen bubbel. Je kan nu met je familiebubbel en één genodigde verblijven in onze privé vakantiewoning.

Onze bijzondere woningen nabij Durbuy bleef recent echter niet bij de pakken zitten en zorgde ervoor dat de grotere woningen voor kleinere gezelschappen konden worden opengesteld. Zo werden er XS-varianten van de woningen voorzien met een lager aantal maximale gasten en een aangepaste prijs.

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen?   

Interesse? Mail naar info@luxntravel.be

 

Privé vakantiewoningen met zwembad in de Ardennen krijgen nu een voorkeur op hotels!

Ben je op zoek naar vakantievilla’s met zwembad die een echt thuisgevoel geven? Reeds nu lopen de boekingen binnen voor de paasvakanties, zomervakanties en herfstvakanties.

Families die last minute willen boeken mogen mailen naar info@luxntravel.be en vraag naar speciale last minute tarief voor het aantal gewenste personen die bij ons willen verblijven.  

Onze tip: boek nu één van onze vakantiewoningen in de Ardennen nabij Durbuy, tot 15 personen welkom.