Nieuw onderzoek: Vraag aan huurders vakantiewoningen naar de beleving voor een weekendje weg.  

Dit onderzoek laat zien dat we de vakantiebestemming dichter bij huis zoeken, veilig, volledige privacy en bij voorkeur in de bosrijke omgeving van de Ardennen. 

Geen grote hotels met veel gasten, maar wel een kindvriendelijke vakantiewoning en liefst met privé zwembad. Iedereen wil eindelijk weer op vakantie! 
Op de vraag waar consumenten voor kiezen als reizen komende zomer weer kan, zegt 8 op 10 op vakantie te willen gaan en liefst in een privé vakantiewoning.  

Privé vakantiewoningen in de Belgische Ardennen bieden nu reeds perspectief als het gaat om een aantal dagen met familie en/of vrienden samen te vertoeven. U heeft geen PCR-test nodig en u verblijft samen met uw eigen bubbel.

Bij ArdennenLux.be zijn alle woningen met privé zwembad en zeer ruime tuin, zodat iedereen in veilige sfeer en met voldoende afstand kan genieten. Tevens krijgen de gasten er een schirtterend panoramisch uitzicht vanop het terras erbij.
Tevens valt op bij de ondervraagden dat zij het enorm belangrijk vinden dat reizen naar en op de bestemming veilig en verantwoord kan.

Vakantiewoningen vanaf 4 personen tot 15 personen en allen met volledige privacy.

De gasten kunnen gebruik maken van ping-pong, tafelvoetbal, biljart, sjoelbak, jeu-de-boulesbaan, tennisbaan en het prachtige privé zwembad.

Boek het Perfecte Vakantiehuisje in Ardennen en ontdek de prachtige natuur, maak mooie boswandelingen in Durbuy, Somme-Leuze, Moressée, Barvaux...

Geniet van een mooie verblijf in een natuurlijke omgeving in het hart van de natuur. Boek uw vakantie in België in de natuur voor een mooi verblijf.

Zoekt u naar een vakantievilla in de ardennen voor weekend, midweek, volledige week of een aantal dagen?   

Interesse? Mail naar info@luxntravel.be