Nieuw: vakantiehuizen met privé zwembad, wellness,.... voor 2 tot 8 personen 

Zoek je een vakantiehuis in de Ardennen met nieuw luxe zwembad, sauna, jacuzzi? Hierbovenop nog eens een uniek prachtig panoramisch uitzicht? Dan kan je een mail sturen met de gewenste huurdatum en aantal personen naar info@luxntravel.be en we contracteren eigenaars die hun vakantievilla in de Ardennen verhuren.

Wens je een aangenaam, sfeervol vakantievilla te huren?  

Ardennen vakantievilla met zwembad iets voor u. een charmante vakantiewoning tot 8 personen welkom 

Vakantiewoningen met 1, 2 à 4 slaapkamers, tot 4 badkamers. Een echte aanrader dankzij zijn sfeervolle, typische Ardeens interieur hetgeen aangename warmte uitstraalt ! Nu met een nieuw, luxe zwembad bij: terwijl je zwemt heb je een fantastisch uitzicht over de valleien: uniek voor de Ardennen.  Genieten vanuit het 'Infinity Pool'.

 

Ardennen vakantiewoningen nabij stadje Durbuy, tot 7 slaapkamers en tot 5 badkamers

Ook voor kinderen is het er genieten met een aparte speelkamer, een zithoek met extra TV-scherm voor Play-Station en een leuke tuin. Verder kunnen ze zich uitleven met sjoelbak, allerlei spelletjes. Privé petanquebaan  (jeu-de-boules) in de grootse privé tuin. Vanaf het grote, brede balkon heb je een uniek panorama-uitzicht en op het nieuwste zwembad ! De locatie is ronduit magistraal en je voelt je er meteen thuis. Het interieur is recent vernieuwd en typerend voor de Ardennen. Residentieel gelegen zodat je in alle rust en privacy kan genieten. Wifi internet gratis".

Breng eens een weekend bij ons door en laat u overtuigen door ons gepassioneerd entourage.  

Wens je dit aangenaam, sfeervol vakantievilla te huren? Stuur een mail naar info@luxntravel.be