Privé vakantiehuizen gelegen nabij Durbuy, te huur vanaf 4 tot 15 personen

Enkele dagen genieten, samen met familie en vrienden, in een sfeervolle vakantievilla met privé zwembad, jacuzzi en sauna. Verblijf in Villa Paradis of Villa BeauxRegards, beide met een schitterend panoramisch uitzicht over de valleien. Te huur voor een weekend, een midweek, één week, 3-daagse Golf of volgens je eigen voorkeur. 

Klik hier voor meer info en tarieven.

Veel activiteiten, geweldig verblijf met je vrienden, familie, (klein-) kinderen

Het middeleeuws en bijna kleinste stad ter wereld Durbuy is gelegen in het indrukwekkende landschap van de Ardennen. Wandel naar het eeuwenoude kasteel en verken de gezellige straatjes met leuke shops. Hier is het één en al gezelligheid met leuke terrasjes. Bezoek Parc des Topiaires voor zijn gebeeldhouwde buxusbomen en de nieuwe mini-golf. Verder kan je in de omgeving prachtige (bos-)wandelingen maken, fietsen, kajakken op de Ourthe, klimmen, raftenmountainbiken, vissen en  de grotten verkennen.

Voor de kinderen is een bezoek aan het reusachtig doolhof Le Labyrinth of grotten van Hotton erg leuk. 

Waar overnachten regio Durbuy, Ardennen?  

Wil je eens met vrienden, familie, kinderen en/of kleinkinderen even op adem komen en genieten in een sfeervolle vakantievilla

met binnen- of buitenzwembad, sauna, jacuzzi en uniek panoramisch uitzicht? 

Verblijf dan enkele dagen in Villa Paradis of Villa BeauxRegards, beide met een schitterend panoramisch uitzicht over de valleien en een privé zwembad.

Golfbanen Durbuy, op 10km, en de allermooiste Five Nations, op wandelafstand van Villa Paradis en Villa BeauxRegards.

Klik hier voor meer info en tarieven.

Zie website: www.ardennenVakantievilla.be

Terug naar bestemmingen