Stap aan boord van deze authentieke "cruise op rails" 

Laat je meenemen op een 6-daagse gastronomische en culturele reis door het betoverende Noord Spanje. De Costa Verde Express, ook bekend als de Spaanse "Orient Express," is een eerbetoon aan de gloriedagen van treinreizen, maar biedt tegelijkertijd alle moderne comfort en voorzieningen die je van een 21e-eeuwse ervaring mag verwachten.

In luxueuze sfeer kennis maken met het noorden van Spanje

Gedurende de reis geniet je van adembenemende groene landschappen terwijl de trein langs smalspoortrajecten door de prachtige regio GaliciëAsturië en Cantabrië voert. 

Stap terug in de tijd en beleef de romantiek van het reizen per trein op zijn best. De zorgvuldig verbouwde lounges en kamers van de Costa Verde Express zorgen ervoor dat je je helemaal kunt onderdompelen in de luxe en pracht van deze reis.

De Suite Grand Class biedt je alle comfort die je maar kunt wensen: een ruim tweepersoonsbed, een bureau, een kledingkast, een minibar en zelfs een kluis. De airconditioning met aparte regelaar zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt. Daarnaast beschik je over een compleet privétoilet met alle benodigde voorzieningen, inclusief een haardroger en welkomstartikelen.

Maar dat is nog niet alles! Ook culinaire verwennerijen!

Culinaire hoogstandjes wachten op je in de aanwezige restaurants en bars aan boord. Geniet van heerlijke ontbijtbuffetten en à la carte ontbijten in de loungerijtuigen. Het beste moet echter nog komen: lunch en diner worden geserveerd in enkele van de beste restaurants langs de route. Proef de verfijnde traditionele gerechten van Noord-Spanje, altijd vergezeld van uitstekende wijnen.

Bij de Costa Verde Express heerst er een informele en ongedwongen sfeer, dus je hoeft je niet in avondkleding te hullen. Overdag wordt elegante en comfortabele kleding aanbevolen, zodat je optimaal van de reis kunt genieten.

Wil je deze unieke luxetreinreis niet missen? 

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer updates en inspiratie.

Bezoek website www.spain.info/en voor alle details en boek je reis bij onze aanbevolen LUX & TRAVEL reisbureaus.

Stap aan boord van de Costa Verde Express Train en laat je betoveren door de schoonheid en rijkdom van het Groene Spanje!